Position: hotel888 > kræft >

bronkial lavage procedurer

  

Du skal bruge:
Eye læge

Bronkial lavage er en type af bronkoskopi . I bronkoskopiske procedurer , bruger en læge en stiv eller fleksibel fiberoptiske mulighed for at se , flush , undersøge , operere på og tage prøver af luftvejene , i henhold til " The Merck Manual til sundhedspersonale . " Læger bruger ofte bronkial lavage at skylle ud i de bronchiale og alveolære tarmkanalen med saltvand og til behandling af lungebetændelse , skylle lungerne af partikler og infiltrater og diagnosticere infektioner rapporter American Thoracic Society .

Forberedelse Procedurer


Patienter, som skal modtage bronkial lavage bør ikke spise eller drikke noget i mindst fire timer før processen. En IV og skærme til blodtryk , iltindhold i blodet og hjertets aktivitet skal arrangeres .Patienterne kan modtage Atropin eller andre bronkiale dilatatorens at åbne luftvejene . De modtager benzodiazepin og narkotika til undertrykke angst , ubehag og hoste . Lidocain vil følelsesløse svælget og stemmebåndene .

Indsættelse Procedurer


En læge ved hjælp af en bronchoscope smurt med lidokain gelé passerer det gennem næse eller mund , tilbage gennem nasopharynx , strubehovedet og stemmebåndene , ind i luftrøret og derefter i bronkierne .

Flushing Procedure


En læge sprøjter varmede saltvand gennem bronchoscope omkring 20 ml ad gangen . Sugning anvendes til at indsamle de lavage modellen . De rødmen og kan indsamlingen fortsætter op til fem gange, før 100-120 ml af opløsningen er blevet administreret . Træk vejret dybt kan hjælpe med indsamlingen .

efterbehandlingsprocedurer

Patienterne får ekstra ilt og personale observere dem i to til fire timer på ordentlig blodets iltindhold og returnering af gag refleks . Lægen kan bestille en kiste X-ray , hvis en biopsi blev gjort . Den lavage løsning indsamlet fra luftvejene går vores til test .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------