Position: hotel888 > kræft >

enheder til at fjerne appelsinhud

   Cellulite er en type af fedtvæv , der bliver fanget under huden og forårsager dimpling . Normalt findes på lårene og maven , er cellulite ofte forveksles med fedme . Mere end 90 % af post-unge kvinder vil udvikle cellulite i deres liv og dermed fjerne det er blevet en almindelig kirurgisk og ikke -kirurgiske proces . Hormonelle forandringer og genetik er bidragydere til cellulite , og sund kost og motion skal opretholdes for at forhindre, at den forværring .

Endermologie


Godkendt af FDA i 1996 som den første ikke-invasiv metode til at fjerne

cellulite , rulle massage terapi nedbryder fedt celler, der forårsager cellulite . Reguleret sug i løbet af processen stimulerer omsætning , der fører til en glattere hud udseende over flere behandlinger . Selvom Endermologie ikke kurerer cellulite , betyder det fjerner fordybninger udseendet af huden . Typisk et dusin eller flere behandlinger er nødvendige for resultater og yderligere , mindre hyppige behandlinger er nødvendige for at opretholde den glattet huden . Minimale omkostninger per behandling er omkring $ 50 og er udført af en æstetiker eller kosmetiske kirurg . Behandlinger er smertefri med lidt at ingen bivirkninger .

fedtsugning


Det er den øverste kosmetisk kirurgi procedure udført i USA . Fedtsugning fjerner cellulite fra under huden gennem et lille rør kaldes en canulla . Den canulla indsættes i kroppen og sugerør fedt for permanente resultater . Folk vælger fedtsugning skal være ved godt helbred , og inden for 30 til 40 pounds af deres idealvægt . Kirurgi er udført ved en kosmetisk operation kontor og tager normalt et par timer . Anæstesi anvendes under denne proces . Afhængigt af kroppen område, hvor fedtsugning vil blive udført , at omkostningerne ved proceduren varierer fra $ 1. 800 til $ 8. 000. Restitutionstid er fem til 10 dage og kompression beklædning bæres på kroppen område for op til otte uger. Resultaterne er opretholdt gennem en sund levevis regime .

Laserbehandling


Denne indstilling til fjernelse af cellulite er ikke FDA godkendt i USA endnu, men bliver brugt i Europa med positive resultater . Radiofrekvens bølger blødgøre væv ved brug af infrarødt lys , der er rettet på områder af kroppen er ramt af cellulite . Disse bølger varme huden og smelter fedtcellerne i henhold til gældende forskning . Dybe hud massage og Endermologie anvendes i forbindelse med denne procedure , som er ikke-invasiv og har ingen restitutionstid . Ti eller flere behandlinger anbefales til resultater . Et bundt af 16 behandlinger koster 1. 500 $ til $ 1. 800. Mindre hyppige behandlinger bagefter vedligeholde glattere hud . Positive resultater i henhold til forskning og forsøg , er faste da en sund livsstil regime følges .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------