Position: hotel888 > kræft >

hvad er farerne ved cellulite fjernelse ?

   Cellulite rammer over 80 procent af kvinderne , hvilket medfører en dimpling af huden , de mest almindelige områder er hofter , lår og balder . Ifølge forskere ved Mayo Clinic , kan selv magert kvinder oplever cellulite , med genetik som den mest almindelige risikofaktor . Flere metoder til at fjerne cellulite eller forbedre udseendet af huden bruges , dog mest er ineffektive og har uønskede bivirkninger . Fedtsugning er en procedure , der anvendes til at fjerne uønsket fedt , men er ikke en metode til at fjerne cellulite og kan endda gøre det ud værre .

Lipo opløses


Lipo opløses er en non-invasiv metode til behandling af cellulite . Injektioner er lavet i lag af fedt og bindevæv frigive en medicin , der arbejder med kroppen at opløse lommer af fedt . Flere indsprøjtninger er nødvendige for at opnå optimale resultater . Selv om injektioner er forholdsvis smertefri , er der en risiko for blå mærker , hævelse og allergiske reaktioner . Fra 2010 , var Lipo opløses ikke en FDA-godkendt metode til behandling af cellulite og er ikke blevet grundigt undersøgt for at fastlægge de langsigtede virkninger på indre organer , ifølge Cellulite behandling . org .

Mesotherapy


Mesotherapy er en metode til behandling af cellulite , der involverer indsprøjtning forskellige FDA godkendte lægemidler i de fede lag af huden . Mindre risici forbundet med den procedure, når de udføres af en autoriseret mesosurgeon . Ifølge Cellulite Treatment. org omfatter disse risici en brændende fornemmelse , der kan vare fra 15 til 20 minutter , mindre hævelse varede fra en til fem dage , mindre ømhed , misfarvning af huden og en lille risiko for infektion . Mayo Clinic lister andre risici forbundet med Mesotherapay som omfatter hududslæt og ujævn eller ujævn hud konturer .

Acoustic Wave Therapy


Akustisk Wave Therapy er en sikker , ikke-invasiv behandling af cellulite , som korrigerer bindevæv under huden og stimulerer produktionen af kollagen . Trykbølger gennem huden og fedt lag for at udjævne smilehuller forårsaget af cellulite . Ifølge Cellulite Treatment. org , er den eneste kendte bivirkning stødpletter , der forekommer i mindre end 5 procent af patienterne .

Endermologie

Endermologie er en smertefri metode til behandling af cellulite ved hjælp af en håndholdt massage maskine , som ælter huden mellem rullerne . Hud er strakt sammen med bindevæv , der fælder cellulite , stigende omsætning og udglatning huden, og derved reducere forekomsten af cellulite . Midlertidig blå mærker er den eneste kendte risiko og er fælles med dyb-tissue massage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------