Position: hotel888 > kræft >

hvor ofte skal du genpåfyldning et styrt vogn ?

  

Crash Indkøbsvogne Skulle skal genopbygges efter hver brug


Crash vogne er med hjul sæt af bakker og skuffer , der indeholder livsvigtige lægemidler . og udstyr til brug , når en patient lider af en livstruende nødsituation . Crash vogne skal genopbygges efter hver brug , for at sikre, at den medicinske team ikke er fanget uden betydning forsyninger i tilfælde af en anden nødsituation .

Hvis der er en nødsituation , kan det vente


Det eneste tilfælde, hvor en crash cart bør ikke umiddelbart genopbygges er , hvis alle medarbejdere i stand til udsætning styrtet vognen har været detaljeret til andre opgaver af afgørende betydning for forebyggelse af dødsfald eller alvorlig skade på en eller flere patienter . I dette tilfælde bør crash vognen skal genopbygges , når patienten er ude af fare .

Bottom Line


Crash vogne skal genopbygges hurtigst muligt . Ifølge den medicinske lærebog " Medical Emergency Teams : Implementering og Outcome Measurement , "det er tilrådeligt at have mere end én crash vogn fyldt på alle tidspunkter. På den måde , mens man er der genopbygges , kan den anden kaldes i brug , hvis det er nødvendigt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------