Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan forebygge hævelse med en ortopædisk støvle

   En ortopædisk støvle er en specialitet sko lavet for patienter til at bære efter fod eller ankel kirurgi . Boot holder dig fra at flytte den del af kroppen . Desværre , hævelse er almindelige efter kirurgi . Finde måder til at reducere hævelser , når du er iført en ortopædisk støvle kan være frustrerende . Der er dog nogle ting du kan gøre for at mindske hævelse og lindre dine smerter . Husk at tage din ordinerede medicin som foreskrevet af lægen , og vær tålmodig

Du skal bruge: .
Ortopædisk boot
Plastic baggies .
Is.1 .
Prøv den ortopædiske boot for at sikre, at det passer korrekt . Boot skal passe perfekt omkring din fod og ben . De fleste støvler er justerbare i benet , men foden del er dimensioneret til dig . Din hæl skal passe stramt i bagagerummet og tæerne må ikke klemme i.
2 .
Lav to køleelementer med plast baggies og is . Fyld en baggie halvvejs op med is . Må ikke lægge for meget is i posen , som du får brug pakken være så flad som muligt . Knust is er optimal for større fleksibilitet med isen pack . Fordoble baggies for at forhindre lækager .
3 .

Placer køleelementer inde i boot ned til dine fødder og ankler . Ikke mere end to isposer per fod er nødvendig . Ice nedsætter mængden af blod , der bliver til din fod og numbs området til at mindske smerter . Lad den være tændt i mindst 10 minutter, medmindre det bliver ubehageligt , hvorefter du bliver nødt til at fjerne det .
4 .
Hold din mund forhøjede ved hjerte niveau så meget som muligt , i henhold til PodAssociates. com . Iført en ortopædisk støvle kan blive nødvendigt , men din hævelse og smerte vil falde mere , hvis du bor ud af din mund .
5 .
Løsn ortopædiske boot , når du kan . Hver gang du sætter dig ned , løsne stropperne. Dette vil gøre det muligt for væske , der bygger op til at flygte . Dette fungerer bedst, hvis du hæve din fod , når du løsne stropper .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------