Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan forhindre ardannelse efter maveplastik

   En Fedtsugning eller maveplastik er en kosmetisk kirurgi procedure, der kræver fjernelse af overskydende hud og fedt for at give maven og fastere . Mange kvinder går igennem med Fedtsugning procedure efter at have børn eller at miste en masse vægt , når de er tilbage med ekstra hud omkring maven område . Den procedure kan være en stor hjælp til kvinder til at øge deres selvværd og selvtillid . Fedtsugning ar er dybest set uundgåelig , da plastikkirurg skal skæres åben huden i løbet af proceduren , og dette giver en ardannelse på huden . Men der er ting du kan gøre for at forhindre ardannelse efter maveplastik så ardannelse er så minimal , og umærkelig som muligt
1
Rub olivenolie eller kakaosmør på din hud-. især den nederste maven-på daglig basis , i mindst to uger før operationen . Massere disse cremer ind i huden hjælper nærer huden og forbereder den til kirurgi .
2 .
Spis sundt , nærende måltider og få regelmæssig motion . Jo bedre form du er i før operationen , jo hurtigere restituere sig og jo mindre sandsynligt er du til at udvikle ardannelse . Base dine måltider rundt frisk frugt , grøntsager , hele korn brød og kornprodukter , nødder og frø .

3 .
Følg efter operationen omhyggeligt . Selv efter du begynder at føle sig bedre , er det vigtigt at følge vejledningen fra din kirurg for at undgå ardannelse og bidrage til at undgå smitte så godt. Kirurger rådgive patienter til at undgå rygning og alkohol og fortælle patienten til at begrænse bevægelse til at reducere sværhedsgraden af post-kirurgi ardannelse .
4 .
bruge E-vitamin olie på incisionen området . Vitamin E er et skin conditioner og du kan bruge det dagligt som en naturlig og sikker behandling for ardannelse . Spiser mad kilder til vitamin E, såsom mandler , jordnødder , broccoli , mango og spinat . Under E-vitamin kosttilskud kan også hjælpe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------