Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan udføre kirurgi uden blodtransfusioner

  Det er muligt og praktisk at udføre nogle af de mest vanskelige operationer uden blodtransfusioner . Teknik og teknologi har avancerede i forbindelse med udførelsen af operationer og blodløs kirurgi centre har blomstret i USA .

Udbredelsen af aids gennem blodtransfusion og risikoen for at pådrage sig potentielt dødelige hepatitis har lavet blodløs kirurgi et populært valg .

Brugen af ikke-blodvolumen ekspandere , jernbehandling infusioner , ætsninger , sænke blodtrykket hos patienter og brug af auto-transfusion anordninger , som recirkulere din egen blod, som var normalt tabt under en operation har gjort blodløs kirurgi sikker og praktisk .

Du skal bruge:
Ikke-blodvolumen expander
. Jern transfusion løsninger .
Interoperative blod redde enhed .
Elektrokauterisation kirurgisk enhed .

Hypotensive anesthesic lægemidler .

Effektiv kirurgiske teknikker Uden blodtransfusioner


1 .
Infunder patienten med ikke-blodvolumen ekspandere i stedet for blodtransfusioner under operation . Den enkleste ikke-blodvolumen expander er saltvand ( salt ) løsning , som er en krystalloide løsning . Det er billigt og det er foreneligt med vores blod . Ringer-laktat er en anden mulighed , også en krystalloide løsning .

Nogle andre ikke-blodvolumen ekspandere er dextran , Haemaccel og Hetastarch ( HES ) .

Der er fordele ved at bruge disse løsninger . De er ikke giftige , billige og let opnås . De kan opbevares ved stuetemperatur og er risikofrie for så vidt angår overførsel af sygdomme , der så let finder sted med blodtransfusioner.
2 .

recirkulerer den tabte blod under operation med en intraoperativ blod bjærgning ( IBS ) auto-transfusion enhed . På samme måde som en tandlæge placerer en sugeslange i munden for at trække dine overskydende spyt , en blod bjærgning enhed , eller celle saver , suger ud tabt blod under en operation . I tilfælde af IBS , er blodet recirkuleret tilbage i din krop , så meget lidt blod er tabt under operationen.
3 .
Udfør operation ved hjælp af en elektrokauterisation enhed . Dette er en kirurgisk værktøj, der er opvarmet med elektrisk strøm , der cauterizes eller forbrændinger , fartøj væv , således at forsegle området og minimere blodtab . Det er sikkert og det udstyr er relativt billigt .
4 .
give patienterne jernpræparater ( injiceres i muskler eller vener) , som støtte kroppen i at gøre de røde blodlegemer med en rente tre til fire gange hurtigere end normalt . Jern transporterer ilt til vævene gennem hæmoglobin i de røde blodlegemer .

5 .
Sænk kropstemperatur gennem indgift af specifikke stoffer under operationen . Dette aids i at minimere blodtab . Denne teknik kan kun anvendes i visse situationer.
6 .
Indgiv hypotensive anæstesi , der sænker blodtrykket . Universitetet i Pisa hedder det: " Hypotensive anæstesi er en teknik, der bruges intraoperatively , som hjælper til at minimere kirurgisk blodtab og dermed mindske behovet for blodtransfusion . Dens omhyggelig påføring kan ske sikkert i de fleste patienter , herunder børn , og for en række kirurgiske procedurer. " De mest almindelige stoffer til denne teknik er natriumnitroprussid ( SNP ) , nitroglycerin ( NTG ) , og trimethaphan .

gode råd og advarsler


 • De Forenede Stater har over et hundrede blodløs kirurgi centre , med mere bliver tilføjet årligt . De teknikker og udstyr, der er nødvendige for at udføre blodløs kirurgi er tilgængelige i de fleste stater . Blodløs kirurgi også udføres i mange lande uden for USA .
 • Forsøg ikke at opbygge din egen blod med kosttilskud . Rådføre først med din læge og samarbejder med ham eller hende .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------