Position: hotel888 > kræft >

kosmetiske procedurer til fødder

   I sommermånederne , mange mennesker nyder iført sandaler , flip flops og andre sko , der udsætter fødderne . Men , personer med grimme mund spørgsmål er ofte for selvbevidst at bare deres fødder , og kan gå meget langt for at holde dem dækket . Heldigvis er der flere kosmetiske procedurer, fodterapeuter kan udføre for at løse fod problemer , så patienterne er i stand til at føle sig mere trygge om deres udseende . Nogle af disse procedurer også har medicinske fordele , og hjælpe patienterne får lindring fra smerter .

knyst Fjernelse


En knyst opstår, når ben eller væv omkring leddet i bunden af den store eller lille tå bliver udvidet . Ud over at være grimme , er knyster regel meget smertefuldt . Knyst fjernelse kirurgi har til formål at fjerne den ubehagelige bump for at mindske smerter og forbedre den æstetiske udseende af foden . Når det er muligt , at lægerne snittet på siden af foden , så ardannelse minimeres .

hammertådeformitet Kirurgi


hammertæer er en smertefuld tilstand, hvor tæerne er knyttede i en position , der ligner en klo . Også kendt som klo tæer eller kølle tæer , hammertæer typisk forekommer i den anden tå , men kan være til stede i mere end én . Det er en meget uskøn tilstand , kan så mange patienter , der ikke responderer på konservativ behandling , såsom iført specialiserede fodtøj eller strømper , vælger kirurgi . Under proceduren er sener fra det berørte tæerne skæres for at befri væv fra knogle i foden . Yderligere snit er lavet så de ramte tæer er ikke længere krøllede i en klo-lignende position . Læger tilslut derefter midt leddene i tæerne med ledning suturer eller ben . Hvis det er muligt , er snit mellem tæerne eller på siderne af tæerne , så ar er minimal. Ligtorne er ofte til stede på de berørte tæerne og kan blive fjernet ved operation , så godt.

Toe Kortere


Et af de mere ekstreme kosmetiske procedurer til rådighed for foden er tå afkortning . Nogle personer kan have tæerne , at de finde på at være for lang , såsom den anden tå forlængelse længere end storetåen . Læger lokalisere det rette sted for knogle , der skal afkortes og bruge en knogle-skæring instrument til at fjerne den ønskede længde . Bagefter skal huden være ombyggede eller fjernes for at bevare udseendet af tæerne . Tå afkortning procedurer er normalt udført på en ambulant basis i en plastik kirurg kontor . Patienterne får et specialiseret sko at bære bagefter , og gang kan være smertefuld for en periode bagefter . Toe afkortning er en kontroversiel procedure , men fordi der er risiko for infektion og langvarig hævelse uden medicinske fordele . I nogle ekstreme tilfælde , langsigtede nerveskade eller tab af tå kan forekomme .

Toe Tuck

Nogle plastikkirurger udfører procedurer med henblik på at gøre den lille tå tyndere , kendt som en tå tuck . I mange tilfælde har personer, der vælger denne type procedure grimme ligtorne på tå , som fjernes også . Slankende den lille tå tillader fødderne at passe mere komfortabelt i elegant sko , der ofte har smalle tå kasser .

Toenail Fjernelse

Når patienterne har kronisk toenail infektioner eller indgroet negle , som kan være tyk , misfarvet og afskalning , fodterapeuter kan vælge at fjerne toenail i håb om at det vil vokse tilbage sundere . Dette genvækst kan tage alt fra tre til seks måneder . Toenail fjernelse er en forholdsvis enkel procedure, som kan udføres i en læge kontor , men der er en risiko for , at toenail ikke vil vokse tilbage, eller få den ønskede udseende, når det sker. Der kan være smerter forbundet med den procedure , så godt. Mens lægerne har ansat denne metode til år, når medicinsk nødvendige , flere og flere patienter er der det gjort til kosmetiske formål .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------