Position: hotel888 > kræft >

typer af mini eller fuld maveplastik

   Den Fedtsugning er en generel betegnelse for den medicinske procedure maveplastik . Maveplastik er fjernelsen af overdreven fedt og huden langs abdominale område . Der findes forskellige typer af maveplastik , der vil hjælpe stramme eller fjerne maven området krøllet eller posede hud . Maveplastik procedurer er også effektive til at fjerne strækmærker mellem skambenet og navlen region .

Traditionelle Fedtsugning


Den traditionelle Fedtsugning , også kendt som en fuld abdominalplastik , er der, hvor bugvæggen musklerne er spændt. Denne procedure gøres ved at trække det overskydende mave huden ned og afmontere den ekstra hud . Den traditionelle Fedtsugning resulterer i en fladere mave på grund af den overdrevne hud og fedt at blive fjerne fra det centrale og sydlige dele af underlivet . Den traditionelle Fedtsugning dækker hele maveregion , herunder at flytte navlen til at sikre maven holder et naturligt look.

Mini Fedtsugning


Mini Fedtsugning , også kendt som den delvise abdominalplastik , er mindre omfattende så traditionelle Fedtsugning . Mini tuck indebærer fjernelse af overdreven hud i små områder i maven . Mens de traditionelle Fedtsugning mål hele underlivet regionen , mini Fedtsugning mål mindre ballade områder . Under en mini Fedtsugning kan mavemusklerne eller ikke kan strammes , og navlen er ikke flyttet . Mini Fedtsugning er gearet mere for folk, der ikke er væsentligt overvægtige , og tættere på deres mål vægt mål .

Endoskopisk Fedtsugning


Endoskopisk maveplastik procedurer er færdig , når kun en lille mængde af løs hud eller fedtvæv behov skal fjernes . Under en endoskopisk maveplastik , er små snit , og proceduren er færdig med at bruge små endoskopiske værktøjer . Endoskopisk Fedtsugning kirurgi resultater i små ar , minimal hævelse , blå mærker og blødning , der forbedrer under helbredende tid .

Panniculectomy

Panniculectomy bruges normalt på store mængder af overdreven hud , der hænger under bæltestedet linjen . Dette område kaldes pannus , eller henvises til som en abdominal forklæde . Den overdrevne hud kan forårsage ubehag og forstyrre med daglige aktiviteter såsom gåture og stående . Panniculectomy fjerner kun det uforholdsmæssigt store skindet fra pannus området og ikke stramme mave muskler eller flytte navlen på maven .

Dermatolipectomy

Dermatolipectomy er en procedure, som kun fjerner den overdrevne huden . Mavemuskler er ikke strammet i løbet af en dermatolipectomy og navle ikke flyttes . Denne procedure sker normalt , når muskeltonus er god , og kun løs hud er et problem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------