Position: hotel888 > kræft >

typer af næse job

  

Du skal bruge: .
Tætning plastikfolie

Rhinoplasties , eller " næse job , " er procedurer, som skal rette eventuelle afvigelser eller uønskede egenskaber i den nasale profil. Der er generelt to typer af kirurgisk rhinoplasties : åbne og lukkede . Sondringen mellem lukkede og åbne rhinoplasties tilskrives de forskellige kirurgiske metoder , der anvendes i at komme ind på interiøret næsehulen . En anden mulighed til rådighed til at omforme næsen kaldes ikke-kirurgiske næse job .

Lukket Rhinoplasties


Lukket rhinoplasties er karakteriseret ved snit inden for snarere end uden for næsen . Konkret kirurgen ind i næsehulen via små snit i næsebor . Kirurgen kan udføre en række omformning procedurerne gennem disse små snit baseret på patientens forventninger .

Open Rhinoplasty


I åbne rhinoplasties gør kirurgen en ekstern snit ned Columella , det hudområde adskille næseborene . Der er et større potentiale for ardannelse med åbne rhinoplasties , men de mærker er som regel forholdsvis diskret . Som med lukkede rhinopasties , kan kirurger udføre en række omformning procedurer i åbne rhinoplasties .

Ikke-Kirurgisk Rhinoplasty


Ikke- kirurgisk rhinoplasties er et alternativ for patienter interesseret i at lave mindre ændringer af nasale profilen uden at undergå invasive kirurgiske procedurer . Disse rhinoplasties er brug injicerbare stoffer og fyldstoffer for at camouflere mindre nasal ubalancer . Ikke-kirurgisk rhinoplasties tager cirka 15 minutter at udfylde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------