Position: hotel888 > kræft >

vasektomi gaver

   En vasektomi er en permanent metode til sterilisering af mænd , der vil forhindre sædcellerne i at nå penis . At have en vasektomi vil forhindre en mand fra fadder børn , men det påvirker ikke hans sexlyst . Hvis du er på udkig efter en gave til en person, der har haft en vasektomi , skal du vælge en praktisk gave , der vil hjælpe med genopretning , eller en gag-gave , der vil gøre patienten grine .

Athletic Supporter


Patienten vil opleve ømhed og smerter i et par dage efter operationen. En atletisk supporter vil forhindre bevægelse og mindske ubehag .

Ice Pack


Efter en vasektomi , vil manden opleve hævelse og blå mærker i sin lyske . En ispose vil hjælpe med at mindske hævelse og følelsesløs området . Alternativt erstatte en is pack til en pose frosne små ærter . Den pose ærter vil være mere komfortable, fordi indholdet vil flytte , og er ikke så skarpe som is .

Bøger eller DVD 's


Patienten vil blive tilbud i flere dage og vil have noget at fylde sin tid . For en læser , en bog , der vil holde hans interesse eller flere dvd'er , at han vil kunne lide vil hjælpe ham at holde sit sind besat , mens han recuperates .

Gift Basket

En gave kurv , at du lægger sammen kan kombinere praktiske og joke poster . Kaffekrus eller T-shirts kan leveres med sjove citater om vasectomies , og hvis patienten har en følelse af humor , kan gøre hans dag-især når de kombineres med gaver , han kan sætte til at bruge i løbet af raskmelding .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------