Position: hotel888 > kræft >

dele af knæleddet

   Den knæet kan synes at være relativt simpelt som en nødvendig rotation funktion, men det er den mest komplekse fælles i den menneskelige krop . Flere forskellige dele udgør knæet , som alle skal være sund , hvis knæet kan fungere til fuld kapacitet . Det er en af grundene til, at knæskader er så almindelige .

Den Bones


knæet er omgivet af fire ben . De vigtigste bevægelser i vores knæleddet opstår mellem vores lårben , skinneben og knæskallen ( kendt medicinsk som lårben , skinneben og patella henholdsvis ) . Sidder ved siden af skinnebenet er fibula , som er vores ydre skinnebenet , der rejser hele vejen ned til vores ankelleddet . Disse knogler er alle dækket i hvad der er kendt som ledbrusken , en hård men glat stof til formål at mindske friktionen mellem knoglerne , når vi bevæger os .

Knæet Capsule


Mellem knæet knoglerne er en vandtæt hus , der er kendt som knæet kapsel . Strukturen omgiver hele knæet og udskiller en membran , der giver næring til de omkringliggende områder i knæet . Dette område kan være fyldt med væske , hvilket vores knæ til at svulme op , når såret .

ledbåndene


stabiliteten i vores knæ afhænger af sundhed i vores knæ ledbånd . Disse er fire sæt bløde væv , som bandet sammen knoglerne . Den mediale sideledbånd , MCL , går mellem den indvendige overflade af lårben og skinneben . De laterale sideledbånd , LCL , løber mellem den ydre side af lårben til toppen af tibula . De to andre ledbånd er forreste og bagerste korsbånd , ACL og PCL , som krydser over hinanden i centrum af knæleddet . De holder lårben og skinneben sammen og er synonyme med sportslige skader .

Knæ Brusk

To halvmåneformede områder af væv sidder på toppen af skinnebenet . De er stationeret på både indre og ydre flader af lårbensknoglen . De bidrager til at fordele vægten af både lårben og skinneben virker samtidig som støddæmpere for hele knæet .

Sener

musklerne omkring knæet forbindelse til knoglerne gennem sener . Først er der den quadriceps senen , der forbinder de fire quadriceps musklerne til knæet i toppen af knæskallen . Så er der patella senen der forbinder knæskallen og skinnebenet . Fordi det kører mellem to knogler er det undertiden benævnt et ledbånd . Den illiotibial Bandet er en lang sene , der forbinder en muskel der løber fra hofte til knæ , som bidrager til at skabe fleksibilitet for den fælles . Der er også den forstrækning senen , at lægger forstrækning muskler til skinneben og lægben . Det hjælper knæet til flex .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------