Position: hotel888 > kræft >

duodenal switch procedurer

   Ulcus skifte procedurer fører til vægttab på tre måder : reducere mængden af fødevarer , der kan forbruges ved at reducere mave størrelse begrænser mængden af mad kroppen kan absorbere ved omdirigering tarmene og undertrykke appetitten ved at reducere kroppens evne til at producere ghrelin --- det hormon , der stimulerer sult . Kroppens ghrelin producerende væv ligger i maveslimhinden , hvilket gør dets mængde direkte proportional med maven størrelse .

Mave


Under en duodenale switch , cirka 70 procent af maven er fjernet , så din mave banan formet og i første omgang omkring tre til fem ounce i vægt . Størrelsen vil stige over de ni til 12 måneder efter operationen , i sidste ende vendte tilbage til omkring to tredjedele af sin oprindelige størrelse . Denne del af duodenal switch kan ikke fortrydes.

Tarmfunktion


For at holde mad fra maven adskilt fra mavesyren og ikke blandet sammen , indtil de opfylder hen imod slutningen af tyndtarmen , er tarmene omdirigeret , så fordøjelsessystemet led bærer maden og biliopancreatic lemmer bærer galde og mavesyren . Ved at holde mad og mavesyren adskilt , fedt og komplekse kulhydrater er ikke helt absorberet . Denne del af duodenal switch procedure er fuldt reversibel

tillæg og Galdeblære


Om ikke at fjerne tillægget, og galdeblæren under duodenale kontakten procedure er på kirurgens skøn . dog ifølge en undersøgelse fra 1995 , som efterfulgt gastrisk bypass- induceret hurtigt vægttab hos patienter i seks måneder , 32 procent af patienterne oplevede dannelse af galdesten inden for seks måneder. Når galdeblæren er ikke fjernet , er medicin ofte ordineres til at mindske sandsynligheden for galdesten . Hertil kommer , kan tillægget fjernes for at undgå forvirring af mulige fremtidige abdominale symptomer med blindtarmsbetændelse .

Iscenesat Ulcus Switch

En duodenal switch kan udføres i to etaper , hvis en kirurg skønner , at alder eller body mass index gøre det risikabelt for patienten at gennemgå hele proceduren på en gang . I et sådant scenario , er de restriktive komponent udføres først . Så efter at patienten har mistet en vis vægt og andre sundheds- spørgsmål er blevet behandlet , den intestinale omdirigering udføres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------