Position: hotel888 > kræft >

hvad er kundepleje procedure på operationsstuen ?

   Inde i operationsstuen , arbejder en årvågen og dynamisk team af professionelle sammen for at sikre , at en klient-patienten-oplever en sikker og komfortabel kirurgi

Præoperativ


Nogle af de vigtigste komponenter i kundepleje forekomme før operationen begynder . Den universelle protokol , der blev obligatoriske i 2004 , dikterer , at operationsstedet mærkning og præ-procedure verifikation ske i den præ-op indstilling . På operationsstuen , hverken før eller efter administration af anæstesi og prepping af patientens alle medlemmer af det kirurgiske team deltager i en " time- out " procedure . Dette identificerer patienten ved at sammenligne samtykke til ID armbånd , bekræfter den kirurgiske procedure og bestemt anatomiske site og gennemgå allergier beskytte klienten fra lægefejl .

Intraoperative


Under proceduren bære alle medlemmer af teamet ud funktioner med dygtighed og omhu . Kirurger kun udføre de procedurer, der udtrykkeligt godkendt af patienten , mens anesthesiologists administrere stoffer for at sikre patientens komfort og gode kirurgiske forhold . De sygeplejersker og teknikere bistå og bekræfter disse mål.

Postoperativ


Klienten overførsler til afdelingen for inddrivelse efter operationen , efter at holdet har sikret hans sikkerhed ved at overvåge vitale tegn . De operationelle personale derefter meddele de relevante oplysninger om patientens historie og kirurgiske procedure med inddrivelse sygeplejersker til at afslutte deres del af patientens pleje .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------