Position: hotel888 > kræft >

magt kirurgiske instrumenter

   Kirurgiske elværktøj hjælpe kirurger komplet operationer hurtigere og mere præcist . Disse værktøjer bruger luft , batteri eller kvælstof om magt , hvilket mindsker chancen for at frigive en gnist og eksploderende den meget eksplosive gasser , der anvendes af narkoselægen . Kirurgisk elværktøjer giver kirurger bekvemmeligheden ved at have en omfattende mængde tilbehør til forskellige formål , hvilket resulterer i en højere grad af fleksibilitet .

Power Kirurgisk Save


Power kirurgiske save nødt til at have en tilbagegående frem og tilbage handling eller oscillerende side til side bevægelse for knogle skæring . Luftmagt giver knoglen så mere magt og sikkerhed . Hall Saven er et eksempel på en kirurgisk ben sav. Udviklet af en mundtlig kirurg ved navn Robert M. Hall og fremstillet af Aro Corp , saven ligner en tandlæge bor. Kendt som " Hall Saw " værktøjet kan dreje 100. 000 omdrejninger i minuttet og beskæftiger BURS , der kan bore pæn huller i ben eller , hvis de flyttes sidelæns , skiver pænt ligesom en almindelig motorsav . Det vil dog ikke så gennem blødt væv . Fingers er placeret i den BURS er ikke at skære , men for at stoppe saven . Denne sav bringer pin punkt nøjagtighed på ben sav på grund af sin lethed og agility .

Kirurgisk Drills


Der er forskellige typer af kirurgisk øvelser afhængig af materialet boret arbejder med . Kirurgiske øvelser har en hurtig roterende aktion for hul boring eller udskæring knogle . Drevet af enten luft , batteri eller kvælstof , disse øvelser indsætte kirurgiske nåle , ledninger og skruer . Nogle øvelser kræver en høj grad af teknologi , når der bores i meget følsomme områder som rundt om øret . Dr. David Proops sammen med nogle kolleger i Storbritannien udviklet en boremaskine til brug i øret kirurgi . Boret huller huller i siden af en patients hoved at sætte implantater samtidig beskytter sarte øre membraner . Når boret støder væv , det gør den kirurg, der fjerner de gætte arbejde karakteristisk for de gamle øvelser .

Power Shaver


artroskopisk kirurgi bruger en serie af små snit til at reparere ledbånd og led . Denne type operation bruger minutter elværktøj . En fælles artroskopisk værktøj er det kirurgiske magt shaveren . Det Dyonics virksomheden udviklet den første magt barbermaskiner . , som har små knive huse inde i et rør . For eksempel , skærer dette shaver menisken i knæet for knæ kirurgi . Røret har ovale vinduer, der udsætter de knive , hvor sugning trækker i vævet mod knive og ind i enke . Knivene eller Shaveren er en håndholdt værktøj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------