Position: hotel888 > kræft >

permanent pacemaker komplikationer

   En pacemaker er et medicinsk udstyr , der styrer unormal hjerterytme ved hjælp af elektriske impulser til at opretholde en konstant og sund puls , omkring 60 slag i sekundet . Pacemakere er levedygtige behandlingsmuligheder for patienter , der har bracycardia , takykardi og en række hjertesygdomme og ventil problemer . Mens forekomsten af komplikationer under eller efter pacemaker implantation er ganske lav , ifølge Heartpoint , kan de stadig forekomme .

pacemakere Syndrom


Hjertet har fire kamre , to hjertekamre og to forkamre . Hjertekamrene er murede tykt med muskel og er ansvarlige for at pumpe blod ud af hjertet og ind i kroppen . Hjertets forkamre modtage blod kommer ind i hjertet fra resten af kroppen og fungere som en bedrift kammer , slippe blod ind i hjertekamrene til dispersion i hele kroppen . Når en person lider af pacemakeren syndrom , pacemakeren stimulerer eneste konkrete kamre i hjertet . Hjertet , derfor virker ikke i en koordineret måde , ofte er det naturlige elektriske funktion af hjertet vendt .

Generator Manglende


Generator fiasko er en betingelse, at der kan forekomme længe efter en pacemaker er implanteret i en patient . Når pacemakeren generator-den del af pacemakeren , der producerer elektriske impulser , der får hjertet til at slå-funktionsfejl , generator svigter . Den mest almindelige årsag til generator fiasko er stumpe kraft traumer , som f. eks bilulykker .

Kirurgisk eftervirkninger


bivirkninger eller kirurgiske funktionsfejl under implantering af en pacemaker er ekstremt sjældne. Der er nogen blødning , der er fælles under og efter processen; en tube er ofte placeret i brystet , hvis blødningen er ekstrem at forhindre lungerne i at kollapse . Ledningerne af en pacemaker-ledninger, som tillægger hjertet til at sende elektriske signaler-kan medføre en betændelse omkring hjertet , men denne inflammation er mild og varer kun et par dage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------