Position: hotel888 > kræft >

phalloplasty hos kvinder

   Phalloplasty er betegnelsen for kirurgisk ekstraudstyr eller ændring af penis . Hos kvinder er det ord, der bruges til at beskrive transseksuelle personer under kvinde til mandlig seksuel kønsskifteoperation . En sådan operation for det ene køn er kaldet kønsskifte , eller SRS . Ikke alle kvinde til mand transseksuelle mennesker vælger phalloplasty behandling

Du skal bruge: .
Klor løsning
. Rengøringsmiddel med pH-værdi på 7 .
Plastic skurebørste .
Rent håndklæde .
Ultrasonic maskine og vaskemiddel .
Steriliseret tang .
Tørring bakke .

Historie


transseksuelle mennesker har eksisteret gennem historien , men muligheden for phalloplasty for kvindelige-til-mand transseksuelle blev ikke til rådighed, indtil det 20. århundrede . Den første af disse operationer blev udført af Dr. Michael Gillies i slutningen af 1940'erne . Siden da har forskellige metoder blevet indført for at forbedre proceduren og dens resultater .

Metoder


I modsætning mand til kvinde SRS , der indebærer fjernelse af penis og skabelsen af en kunstig vagina , phalloplasty indebærer oprettelsen af en penis , hvor ingen var før . Denne komplicerede proces, som almindeligvis involverer grundstammer af hud fra underarmen , lår , lyske eller andre steder på patientens krop . Derudover skal blodkarrene blive anvendt til nye penis til at tillade omsætning og erektil funktion .

følelsesmæssige problemer


transseksuelle personer skal gennemgå intensiv følelsesmæssig terapi for at sikre, at de ikke vælge SRS for dysfunktionel årsager . De fleste kirurger kræver en anbefaling fra en psykolog eller terapeut , før accepterer at udføre SRS af nogen art . På grund af den høje udgift og drastiske fysiske foranstaltninger , der er involveret med phalloplasty vælger mange kvinde- til- mand transseksuelle til at udtrykke deres foretrukne køn på andre måder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------