Position: hotel888 > kræft >

transfusion tjenesteydelser krav til skadestuer

   sundhed og wellness af en patient afhænger får den rigtige blodtype under en transfusion , en aktivitet, der kan vise sig skadeligt eller dødeligt, hvis ikke udført korrekt . Anmodningen om en transfusion af blod kræver stor nøjagtighed og forsigtighed . En læge skal have et indgående kendskab til patientens tilstand , samt andre krav , før en anmodning med en blodbanken personale .

blodtransfusionscenter Anmodning


Lægen er ansvarlig for patienten skal anmode om en transfusion af blod . Dette er nødvendigt , fordi blodet er betragtes som et lægemiddel . Lægen har et valg mellem to anmodninger : en anmodning om type og skærm eller-type og tværs. For eksempel , en blodtransfusion , hvis der er et presserende nødvendigt , en læge vil sandsynligvis anmode om en type og på tværs , hvilket ville være til rådighed i løbet af få timer .Men hvis en blodtransfusion ikke er presserende , vil lægen som regel anmode om en type og skærm . Medmindre en bestemt ordre er placeret , vil blodbanken ansatte ikke gøre noget blod til rådighed .

blodprøve materialet


En prøve af patientens blod skal sendes til blodbanken personale . Personalet vil teste prøven at afgøre, om donor og patient tilhører den samme blodtype . Hvis modtageren og donoren Bloods match , så blodet er klar til at blive sendt til en transfusion .Blodprøven for både modtager og donor er testet for Rh D antigen , der er antistoffer på de røde blodlegemer . Dette er vigtigt , fordi Rh positive røde blodlegemer ikke kan gives til modtagere med Rh negativ blodlegemer . De røde blodlegemer vil blive ødelagt .

Patient Identifikation Form


For at beskytte patienten fra at modtage den forkerte blodtype , skal lægen udfylde forudgående anmodning form . Fatal transfusioner har været givet til patienter mangler behørig legitimation , så lægen skal indeholde præcise oplysninger om patientens identitet . Disse oplysninger bør omfatte patientens navn , adresse , fødselsdag , hospital indeks og placering . Antallet af blodportioner skal gøres kendt , sammen med transfusion dato og akutte situation . Hver detalje af patientens diagnose og behandling skal præsenteres . Blodbanken vil nægte en unøjagtig anmodning form .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------