Position: hotel888 > kræft >

typer af kirurgisk forhæng

   Afdækningsstykker er stykker af stof eller plast placeret over kirurgiske maskiner , kirurgiske tabeller og andre objekter til stede i operationsstuen . De forhæng er fremstillet af forskellige materialer og ofte styrkes, så kropsvæsker ikke vil sive igennem dem .

Kardiovaskulære forhæng


Hjerte- forhæng anvendes til hjerte-kar- procedurer og er designet til at modstå lange procedurer . De er udstyret med en selvklæbende , der vil sikre området omkring indsnit . Kardiovaskulære forhæng er normalt lette og stærke . Ofte er hjerte-kar forhæng designet til at være resistente over for lint opbygning , så man undgår bakteriel infektion og er forstærkede, således at kropsvæsker ikke vil sive igennem dem .

Ortopædisk forhæng


Ortopædisk forhæng er designet til ortopædkirurgi . Ortopædkirurgi involverer som regel den muskuløse og skelet -systemer . Ortopædkirurgiske forhæng har som regel mindre Indsnit områder end andre typer af gardiner og er beregnet til kirurgi fra hofte til artroskopi . Fælles egenskaber for ortopædiske forhæng omfatter væskeansamling poser , lav fnug skabelse og høj modstand mod tåreflåd , gennemstregning og slid .

Andre typer af specialiserede forhæng


Specialized forhæng kommer i pakker beregnet til almen kirurgi , gynækologi og obstetrik , neurologi og urologi .

Vævet Afdækningsstykker

Vaevet Afdækningsstykker er almindeligt lavet af enten hør eller bomuld . Linen er en fælles materiale, hvorfra der Afdækningsstykker fremstilles . Normalt er sengetøj Afdækningsstykker vævet med 140 til 160 tråde per kvadrattomme , mens bomuld forhæng normalt har 280 tråde pr kvadrattomme . Et stort problem med sengetøj Afdækningsstykker er, at de ikke er likvide frastødende og indeholder høje niveauer af fnug . Vævet forhæng har et væld af spørgsmål med sterilisation og smittefare .

ikke-vævede Afdækningsstykker

Ikke-vævede Afdækningsstykker er fremstillet af syntetiske materialer , såsom nylon , rayon og polyester , der holdes sammen med cellulose fibre. Ikke-vævede Afdækningsstykker blev skabt til at henvende sig til alle de problemer, der opstod med vævet Afdækningsstykker . Disse typer af gardiner giver en fremragende barriere , et lavt niveau af fnugfri og rivefast . De er som regel bortskaffes efter en brug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------