Position: hotel888 > kræft >

typer af kirurgisk tape

   Kirurgiske tape , også kendt som medicinsk tape , er en grundlæggende redskab for den medicinske profession . Det anvendes til mange forskellige formål-at lukke op sår , sikring bandager , og tilføje ekstra støtte til et sår nyligt syede . Overraskende er det en nyere opfindelse . Moderne kirurgisk tape kun stammer fra omkring 1960 , da en måde var fundet til at skabe bånd , der var allergivenlige og tillod huden til at svede . I dag er der flere grundlæggende typer .

Porøse Kirurgisk Tape


Den mest basale form for kirurgisk tape , som først blev udviklet af firmaet 3M i 1960 , er porøs kirurgisk tape . Læger og sygeplejersker var tidligere ved hjælp af regulære tape , som kan have en medicinsk ingrediens tilføjet til det. Porøse kirurgisk tape er meget tynd , ligner papir . Det består af meget fint vævet rayon fibre , der tillader huden at ånde og indeholder lige nok tilføjet klæbemiddel til, at det at bo på plads .

Medicineret Kirurgisk Tape


Det er blevet almindeligt i hospitaler til at administrere medicin til patienter, der anvender kirurgisk tape . Visse topikale medikamenter , såsom steroid flurandrenolide er tilføjet i fibrene i båndet og absorberes af huden . Den mest almindelige anvendelse er administrerer medicin , der reducerer irritation og allergi forbundet med langvarig brug af regelmæssige kirurgisk tape .

nye typer af kirurgisk tape


Selvom den klassiske form af porøse kirurgisk tape forventes at forblive i brug for et stykke tid , er der nye former for bånd blive udviklet , som kan være nyttige . Bemærkelsesværdige er opdagelsen af flere Massachusetts Institute of Technology forskere i en ny form for vandtæt lim , der kan være brugbare inde i den menneskelige krop for at lukke op sår efter operationen . Baseret på foden design af gekko firben , kunne denne type bånd finde fremtidige ansøgninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------