Position: sygdoms > kræft >

Oprindelsen af fedtsugning

   Fedtsugning , også kendt som lipoplasty eller liposculpture , er en procedure, udføres for at fjerne overskydende fedtdepoter at slanke sig og omforme bestemte områder af kroppen . Selv om fedtsugning er blevet populært i løbet af året , det var ikke altid en accepteret praksis . Men den Dermatology Kirurgi og Laser Center hjemmeside skriver: " Med fremkomsten af avancerede teknikker , har liposculpture blive et fælles , accepteret måde for folk til at ændre deres krop proportioner . "

Historie


Ifølge Fedtsugning Guide hjemmeside , "Den kirurger krediteret med opfindelsen af fedtsugning er alle europæiske . " Den Fedtsugning Guide hjemmeside bemærker også, at den første registrerede fedtsugning operation var parfumeret af en fransk kirurg ved navn Charles Dujarier .

den første operation


Ifølge Byrd Æstetiske hjemmeside , Dujarier manuelt skåret ud sektioner af fedt med en skalpel . Han udførte kirurgi på en parisisk model på 17 februar 1926 . Men denne metode vist sig at være ineffektiv . Den model senere døde af koldbrand og komplikationer fra kirurgi resulterede i en retssag . Medicinsk Nyheder bemærker denne episode sat tilbage interesse i kroppen profilstyring i årtier .

fødsel Modern fedtsugning


I 1974 , to italienske gynækologer , Dr. Giorgio Fischer , og hans søn , Dr. Giorgio Fischer Jr. , prøvede en ny tilgang til fedtsugning . Ifølge den Byrd Æstetiske hjemmeside , der er involveret denne metode skrabe fedt og sugning det væk med en sprøjte . Medicinsk News website bemærker , denne metode viste , " Ulovlige resultater med betydelig sygelighed og blødning . " Men det blev starten på moderne fedtsugning som kendes i dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------