Position: sygdoms > kræft >

hvad er forskellen mellem en kosmetisk læge & en plastikkirurg ?

   Ifølge Medical News dag hjemmesiden , er kosmetisk kirurgi en filial af plastikkirurgi beskæftiger sig med at ændre æstetiske udseende af en person. Plastikkirurgi kan omfatte kosmetiske procedurer og beskæftiger sig med rekonstruktion bevægelse eller udseende efter en skade eller sygdom

Træning


The OC Body hjemmeside forklarer , at en plastikkirurg må gennemgå grundig uddannelse med speciale i plastisk kirurgi for at blive bekræftet af en læge ombord , såsom American Board of Medical Specialister. Kosmetiske læger ikke kræver specialiseret uddannelse til at fuldføre kosmetiske procedurer , med læger uddannet i dermatologi og øre -, næse og hals udfører kosmetiske procedurer .

Typer


Den Medical News dag hjemmeside rapporterer, at i forskellige dele af verden , sådan som Europa , er kosmetisk kirurgi beskrives som uvæsentlige kirurgi , som patienten vælger at have . Operation, der er nødvendig til genopbygningen formål er kendt som plastikkirurgi .

Procedurer


Kosmetisk kirurgi procedurer , såsom Fedtsugning , brystforstørrelse og næsekorrektion , er populære kosmetiske procedurer udføres af både kosmetiske kirurger og plastikkirurger , ifølge Medical News Today.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------