Position: sygdoms > kræft >

hvor lang tid går Thermage sidste ?

   Thermage er en anti -aging procedure , der strammer og løser din huds konturer . Den ene gang noninvasiv behandling hjælper din krop forny sin naturlige levering af kollagen til at forbedre din huds udseende

varighed Resultater


Mens de enkelte resultater vil variere pga. faktorer som genetik og hvordan skadet Deres hud er , at fordelene ved en enkelt Thermage behandling kan potentielt sidste år .

umiddelbare resultater


Snart efter behandlingen kan patienterne mærke , at konturerne af deres hud er er begyndt at genoprette sig selv , sammen med huden bliver fastere og mere smidig.

Seks måneder efter behandlingen


Din krop kan holde generere nye kollagen , der holder opstrammende på huden og forbedre dens form i op til seks måneder efter indgrebet .

potentielle bivirkninger

Patienter kan føle en kraftig opvarmning fornemmelse på deres ansigt, der varer i en kort tid. De kan også opleve rødme eller hævelse . Små blærer kan forekomme , men de heler inden for et par dage .

Cost

Som september 2010 i henhold til ABoardCertifiedPlasticSurgeon. com ( se " Referencer " ) , de gennemsnitlige omkostninger for en Thermage behandling er $ 2. 000. Men , CostHelper. com rapporter om, at priser på behandlinger kan variere fra $ 1. 000 til $ 5. 000, afhængigt af hvor du bor .

Forsikring

Fordi det er et kosmetisk procedure , medicinsk forsikring, der typisk dækker ikke Thermage . Men i visse tilfælde --- som når en læge anbefaler Thermage til behandling af svær acne --- forsikring kan delvist refundere patienter til proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------