Position: sygdoms > kræft >

hvor lang tid tager det for hævelser og kløe til at gå væk efter et lipo ?

   Fedtsugning , eller LiPo , er en kosmetisk procedure , der bruger sug til at fjerne motion og kost resistente fedt . Det er også bruges til at konturerne bestemte områder af kroppen som hofter , balder og lår

Du skal bruge: .
Klor løsning
. Rengøringsmiddel med pH-værdi på 7 .
Plastic skurebørste .
Rent håndklæde .
Ultrasonic maskine og vaskemiddel .
Steriliseret tang .
Tørring bakke .

Recovery


Fedtsugning er en invasiv procedure . Efter behandling , kan det være et par dage før en patient kan vende tilbage til arbejde , og et par uger før hun kan genoptage normale aktiviteter , i henhold til Mayo Clinic . Desuden kan det tage op til seks måneder til at foretage en fuld helbredelse .

Hævelse


Post-operative hævelse er en forventet bivirkning af fedtsugning . Ifølge Smart Liposuction hjemmeside , kan hævelse sidste fra to uger til to måneder-eller mere . Nogle patienter kan bære specielt designet kompression beklaedningsgenstande bidrage til at mindske hævelsen .

Kløe


Ifølge Dr. David Singleton om medicinsk Vægttab og Lipo Center , kløe undertiden sker fem til syv dage efter indgrebet og kan vare for en eller to måneder . Han anbefaler Benadryl og anti-klør cremer til at lindre dette symptom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------