Position: sygdoms > kræft >

regler for en organdonation i USA

   organdonationer er reguleret af føderale regler . De regler, der formodes at beskytte rettighederne for de donorer , levende og døde , samt modtagerne . Følgende regler omfatter etiske og distribution spørgsmål i fjernelse og distribution af forskellige typer af organer .

Rapportering


føderale lovgivning , i henhold til U. S. Ministeriet for Sundhed og Human Services , regulerer fordelingen af raske organer . Alle sygehuse , der accepterer Medicare og Medicaid patienter skal indberette alle dødsfald i nogen grupper , der er involveret i organdonation , som kaldes organudtagning organisationer . Død-rapportering regel gør det lettere for organisationer , såsom hospitaler , til at tælle potentielle donorer . Målet med reglen er at øge kommunikationen mellem grupper og øge antallet af potentielle døde donorer fra de nuværende 6. 000 om året , ifølge Ministeriet for Sundhed og Human Services . Reglen også understøtter specialuddannet personale i at drøfte organdonation med familierne til de afdøde .

Emergency Room Nyre Fjernelse


Læger kan fjerne nyrerne af patienter , der døde på skadestuen , hvis lægen ikke har fundet afdødes familiemedlemmer . Nogle sygehuse føler sig sårbar over for mulige dårlige omtale om denne form for organ selektion, ifølge " The State Journal Register ". Desværre , nyre donationer er kun mulig, når nyrerne kommer fra en død person i en begrænset periode. Skadestuen love hjælpe nyrerne modtagere ved at øge antallet af nyrer , der kan fjernes hurtigt fra døde mennesker . " Staten Tidende Register " hedder det, at 300 flere nyrer i Illinois kan anvendes på grund af loven , men stigningen i andre stater varierer .

Ingen Penge Betalinger for Donorerne


Det er ulovligt for donorer at modtage penge for at donere deres organer , i henhold til " American Medical News . " Den lov var at forhindre donorer fra at føle sig presset til at gennemgå operationen , hvis de oplever penge problemer . Fjerne denne del af loven vil kunne øge antallet af donorer ; undersøgelsesresultater har vist, at økonomisk udnyttelse af eller dårlig beslutning-at gøre i de fattige er usandsynligt , ifølge " American Medical News . " American Medical Association er interesseret i finansielle betaling programmer til at øge donationer .

donorkort

Under Uniform Anatomiske Gift lov alle stater udstede kort til donorer, der underskriver den i foran to vidner , som bevis på, at de er villige donorer , hedder det pædagogiske område den frie encyklopædi . com . Hvis den person, går til hospitalet og dør med kortet i deres besiddelse , kan lægen fjerne deres organer . Kortet er behandles på samme måde som enhver anden juridisk dokument, der angiver den afdødes ønsker om deres organer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------