Position: sygdoms > kræft >

simuleringsøvelser for åndedrætsterapeut studerende

   Simulering øvelser er en afgørende komponent i metoder til fysisk og ergoterapi . Respirationsbehandling elever lærer og udføre mange sorter af simuleringsøvelser i forberedelse til den professionelle verden og tage sig af patienter, der oplever åndedrætsbesvær . Disse øvelser simulere situationer, der involverer kirurgiske inddrivelser , ældre, unge og nødsituationer .

Aldersrelaterede Nedskrivninger


Studerende kan have svært ved at begribe , hvor svært det er for ældre voksne til at fungere med sensoriske tab , såsom synsnedsættelse eller problemer med vejrtrækningen . At skalere denne mangel på forståelse , ifølge Rutgers University , klasseværelset opgaver indebærer aldersrelaterede simuleringsøvelser , som aktivt engagere eleverne til at opleve på første hånd nogle af de mange smerter, smerter og sensoriske tab ofte er forbundet med aldersrelaterede svækkelser . Denne aktivitet øger empati og som Rutgers professor Monika Deppen Wood , MA skriver , " stigning [ s ] viden om de fysiske krav til varetagelse af opgaver grundforskning til fællesskabet levende . "

Stresstest Bor


Stanford University udviklet en test til at måle en sundhedsperson svar på en nødsituation . Dette " Stress Test " boret er en simuleringsmodel udviklet til brug i klasseværelset , efteruddannelse og i de faglige i verden. Stresstest spænder fra scenarier med blod hemorrhages eller kollaps af lungerne . Ifølge en oktober 2008 Stanford Hospital Klinikker pressemeddelelse , plejeinstitutioner bruger også disse øvelser " i overraskende simuleringer ved hjælp af en high- tech mannequin . "

Halm Åndedrætsøvelse


Endnu en vellykket simuleret aktivitet for respiratorisk terapi studerende kaldes Straw Åndedrætsøvelse . Ifølge et 2003 udkast til motion offentliggjort på University of Arizona hjemmeside , denne simulering gør terapi studerende inhalere selv forskellige typer af strå-under hvile og efter en træning-. at opleve, hvordan det føles at have astma Nøglebegreber studerende lære af denne øvelse er , at astma er en begrænsning til vejrtrækning og ens " respirationsfrekvens er en funktion af fysiske variable såsom fitness , alder , køn og sundhedstilstand . " Studerende lærer også , at symptomer på astma kan også blive manipuleret af motion eller stress .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------