Position: sygdoms > kræft >

Hvor sikker er permanent makeup ?

   Permanent makeup er undertiden benævnt kosmetisk tatovering , ifølge WebMD. com . Det er en procedure , der eliminerer behovet for aftagelige makeup . Enhver, der overvejer det skal være sikker på at få arbejde udført af en autoriseret æstetiker , men fordi der er risici forbundet med proceduren

Identifikation


Permanent makeup er anvendt med den samme teknik , der anvendes til dekorative tatoveringer , forklarer WebMD. com . En lille nål gør et lille hul i huden , hvor pigment er derefter frigives til at opnå det ønskede resultat . De fleste typer af flytbare makeup kan duplikeres , og det tager cirka tre uger for farven til at falme til sin permanente skygge , når proceduren er færdig.

Advarsel


Ifølge Mayo Clinic , omfatte risici allergiske reaktioner , hudinfektioner og muligheden for at udvikle permanente arvæv . En af de mere alvorlige risici forbundet med denne procedure , er muligheden for at blive smittet med blodbårne sygdomme , såsom hepatitis eller HIV , fra brugen af kontamineret udstyr .

Overvejelser


Selv om en borger skal tage skridt til at sikre , at proceduren er afsluttet ved en licenseret professionel , kan ingen garanti for, at behandlingen vil blive risikofrit . MedicineNet. com , at der altid er mulighed for uventede resultater , når noget fremmed er indført i det menneskelige legeme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------