Position: sygdoms > kræft >

Hvordan kan jeg reparere ACL med en forstrækning transplantat ?

  ACL ( forreste korsbånd ) er placeret inden for dit knæ . En ACL reparation , eller rekonstruktion , anvender en podning fra din egen krop . I de fleste tilfælde indebærer genopbygning anvendelse af en af dine forstrækning sener . Hvis lægerne ikke kan få en podning fra din egen krop , kan de bruge donor materiale i stedet . En ACL kirurgi er udført på en ambulant , medmindre en komplikation med operationen opstår

Du skal bruge: .
Fysisk eksamen
. Blodprøver.
Urintest .1 .
underkastes en lægeundersøgelse for at afgøre , om du er i stand til at have kirurgi . En fysisk eksamen vil indeholde din sygehistorie , blodprøver og en urinprøve . Hvis du tidligere har haft en hjertesygdom , kan lægen også brug for en X-ray af brystet .
to .
Mød med en fysioterapeut før din planlagte operation . Se en fysioterapeut kan hjælpe med at forberede dig til resultatet af din operation , som kan omfatte lære at gå på krykker og øvelser for at styrke dine knæ .
3 .

opereres med enten generel anæstesi eller spinal anæstesi . Forvent kirurgen at lave portaler , eller åbninger , i dit knæ for den kirurgiske instrumenter , der skal indsættes for at udføre forstrækning transplantatet .
4 .
Lad din kirurg for at placere et rør i knæet . Denne tube indeholder afløb for at forhindre væskeophobning omkring knæet .
5 .
Lad din kirurg placere en CPM ( kontinuerlig passiv bevægelse ) maskine på dit knæ efter din operation . Maskinen vil bruge bevægelse til at hjælpe med at frigøre stivhed i knæet .

6 .
Se din kirurg dagen efter din operation for at få røret fjernet fra knæet . Få monteret et knæ tandbøjle og slid skinnen som anbefalet af din kirurg .

gode råd og advarsler


 • Fortæl din kirurg , hvis du er allergisk over for bedøvelsesmidler .
 • Advisér din kirurg af en igangværende medicin du tager .
 • Fortæl din kirurg , hvis du lider af en af blodpropper forhold såsom dyb venøs trombose .
 • Hvis du begynder at udvikle en feber og kulderystelser eller udvikle siver drænvand fra operationsstedet , straks din kirurg .
 • Følg et rehabiliteringsprogram efter din operation .
 • Ifølge eHealthMD , bør ikke-steroide anti-inflammatoriske stoffer som aspirin undgås en uge før din operation .
 • afholde sig fra brugen af NSAID en uge før operationen vil minimere risikoen for blødning .
 • må ikke spises eller drikke i op til seks timer før din operation .
 • Ifølge eOrthopod , hvis du er en atlet , undgå sport i op til seks måneder efter din operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------