Position: sygdoms > kræft >

ansvar som krat sygeplejerske i en tahbso

   Et samlet abdominal hysterektomi med bilateral salpingo-oopherectomy ( TAHBSO ) er en gynækologisk operation , der involverer fjernelse af livmoderen , æggestokke og æggeledere gennem en abdominal incision . Den krat sygeplejerske bistår kirurger ved at have den rette instrumenter samt udstyr parat og medvirken i tilbagerulning og sugning når det er nødvendigt . Som med enhver procedure , begynder hendes ansvar , før patienten kommer ind i rummet og udløber efter patienten forlader .

Præoperativt


Før patienten er bragt tilbage til rummet, krat sygeplejerske sørger for, at den korrekte instrumenter og udstyr er til rådighed for proceduren . Hun åbner den relevante sterile pakninger og bakker , inden skrubbe i at organisere og tælle dem . Efter at patienten er bragt tilbage til værelset og bedøvede , kan hun udføre mave-og vaginal prep med en jod eller klorhexidin opløsning . Hun kjoler og handsker kirurgerne og hjælper med draperinger .

operativt


Når indsnit er foretaget, kirurgerne ind i bughulen og visualisere livmoderen . Krattet Sygeplejersken skal have de relevante selvstændige fastholde retractor og klinger til rådighed . På forskellige tidspunkter i løbet af proceduren , kan han være i besiddelse af de selvstændige holder eller supplerende retraktorer i visse stillinger . Fjernelse af livmoderen , æggeledere og æggestokke omfatter flere trin , der gentages på begge sider . Sygeplejersken skal hånd kirurger korrekt klemmer , sakse og suturer hurtigt at give mulighed for en effektiv og sikker procedure . Når livmoderen er ude , vil han aflevere den til den cirkulerende sygeplejerske , der skal sendes til modellen , og tælle instrumenterne og leverancer som kirurgerne lukke vaginal kanalen . Han vil tælle igen, når de begynder at lukke maven .

postoperativt


Når proceduren er færdig, krat sygeplejersken hjælper kirurger rene patienten om prep løsning og blod . Hun hjælper i dressing incisionen . De instrumenter, skal sendes tilbage til deres bakker og bragt til dekontaminering rummet , mens operationsstuen er rengjort og klar til den næste operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------