Position: sygdoms > kræft >

anvendelser af Mixter tænger

   Mixter pincet , også kendt som den rette vinkel klemme , er et kirurgisk instrument, der anvendes primært af generelle , vaskulære og hjerte- kirurger , samt i visse gynækologiske procedurer . De kommer i mange forskellige længder og skarphed i vinkel . Formen af klemmen er ideel til okkluderende blodkar , som bistår i dissektion og går sutur omkring strukturer .

okkluderende blodkar


De fleste kirurgiske klemmer er bøjet omkring 45 grader . Dette gør adgang til blodkar og strukturer mere ergonomisk , men visse strukturer er enten for dybt , eller i alt for akavet stand til korrekt occlude med disse klemmer . Den 90- graders-buede Mixter pincet tillader disse strukturer , der skal okkluderede mere effektivt .

kirurgisk


Den Mixter pincet aids i dissektion på et par måder . På grund af sin vinkel , kan det nå op på omkring potentielle skibe og andre vigtige strukturer , når andre skruetvinger og pincet kan ikke . Et eksempel herpå er cystisk kanalen og arterie under en galdeblæren operation . En ret vinkel klemme bruges oftest til at afsløre disse strukturer , fordi de er skjult og kræver at blive eksponeret på alle sider .Derudover Mixter giver en lige overflade til at skære med, når dividere væv , der er blevet blokeret . Et eksempel på dette er at opdele et blodkar : Skibet er fastspændt og skære langs tangen

Passing Suturer


Endnu en gang er det klemme facon , der gør den ideel til dette brug . . Suturer skal undertiden være bestået under en struktur, der skal bindes omkring det . Den sutur er grebet af den klemme , og spidsen er placeret under den ene side af strukturen og ud ad det andet . En lang-væv pincet bruges til at tage slutningen af sutur i besiddelse af den klemme og trak sig tilbage , sikring af sutur omkring strukturen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------