Position: sygdoms > kræft >

kirurgiske bordet krav til en vaskulær kirurg

   karkirurger give udløsende pleje til patienter med nyre -kar- sygdomme . Dette omfatter udfører operationer på blodkarrene i kroppen , der udfører ballonudvidelse og skabe vaskulære adgang til dialyse og andre behandlinger . Vaskulære operationer kræver en kirurgisk tabel, der er i stand til at yde passende eksponering , positionering og adgang .

Eksponering


Karkirurgi indebærer at være i stand til at visualisere blodkar i kroppen , ikke blot i den dispositive site, men også hele kroppen til at sørge for proceduren var vellykket , og intet blev beskadiget . Opstilling af dette ofte kræver en fluoroskopisk maskine , også kendt som en X-ray maskine . Den kirurgiske Tabellen skal være fri for metal plader og har nok plads under sengen og armen bestyrelser at imødekomme X-ray maskine .

Positionering


Vaskulære sager bliver ofte udført på ekstremiteterne . Operationer udføres på armen kræver en speciel arm bestyrelse , der bliver en miniature operationsbordet for arm . Den kirurgiske Bordet skal være i stand til imødekomme disse vedhæftede filer . Procedurer udført på benet ofte kræver , at patienten vendes lidt til side , som , fordi det er nødvendigt intraoperatively , kan kræve bordet for at kunne vippe venstre og højre .

Access


Den kirurgiske Tabellen skal kunne bevæge sig på en sådan måde , der tillader kirurgen at være i nærheden af operationsstedet , som kan være på nogen del af kroppen . Det skal kunne hæves og sænkes for siddende eller stående tilfælde , til at glide op og ned for hoved og hals sager og for at låse op og rulle for repositionering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------