Position: sygdoms > kræft >

rotator cuff reparation procedurer

   Rotator cuff reparation kan være nødvendig for patienter , som ikke har reageret på ikke-kirurgiske behandlinger som fysisk terapi og medicin . Dem, der oplever en stigning i smerte , tab af funktion , svaghed og begrænset udvalg af bevægelse i skulderen er kandidater til rotator manchet reparation . Under reparation kirurgi , er senen i skulderen reattached til overarm hovedet , hvor tåre fandt sted .

artroskopisk Reparation


artroskopisk reparation er en af de metoder, kirurger bruger til at reparere en splittet rotator manchet . Ved hjælp af flere små snit , kirurgen indsætter et lille kamera for at se det område , der er skadet . Kirurgen reparerer rotator cuff og bruger suturer at vedhæfte senen til overarm hovedet . Artroskopisk reparationer har mindre risiko for bivirkninger , mindre blodtab under operationen , og en kortere liggetid på hospitalet . De fleste artroskopisk reparationer udføres på en ambulant basis. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons , cirka 80 til 95 procent af patienter , der gennemgår artroskopisk reparation for en splittet rotator cuff har færre smerter , øget mobilitet og bedre vifte af bevægelse . Medvirkende faktorer såsom patientens alder , størrelse rive og overholdelsen postsurgical instruktioner påvirke udfaldet af operationen .

Open Reparation


Et åbent reparation procedure for en splittet rotator manchet udføres uden artroskopi . Kirurgen gør et snit over skulderleddet . I de fleste tilfælde kirurgen så løsner deltamusklen for at se det område, der skal repareres . På dette tidspunkt også mest kirurger fjerne eventuelle ben Sporer , der kan være placeret under acromion . Patienter , der modtager en åben reparation af rotator cuff oftest har et fald i smerte og funktion er genoprettet til skulderleddet . En åben reparation udføres primært fordi det er en holdbar reparation og normalt yder langfristede lindring af symptomer .

Mini-Open Reparation


En mini -open reparation ligner en åben reparation , men kirurger optage artroskopiske teknikker under operationen for at opnå de ønskede resultater . Artroskopisk teknik tillader kirurgen at se området , der skal repareres , og alle ben Sporer er fjernet på dette tidspunkt . Et lille snit er foretaget under proceduren , så kirurgen at reparere rotator cuff . Mini-open reparation kirurgi er udført på en ambulant og producerer resultater, som svarer til at åbne reparation kirurgi . Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons , er mini-åben reparation kirurgi en af de mest anvendte metoder til udbedring rotator cuff tårer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------