Position: hotel888 > kræft >

dermabond alternativer

   Dermabond er en medicinsk klæbestof også kaldet hud lim . Det er et produkt , der anvendes som alternativ til sting i sår , der er udviklet af Ethicon , en virksomhed, der er en del af Johnson Johnson . Det kemiske stof 2- octyl cyanoakrylat er den vigtigste komponent i Dermabond og andre hud lim , som f. eks SurgiSeal . Men nogle medicinske klæbemidler som f. eks LiquiBand og Histoacryl indeholder n-butyl -2 Cyanoacrylat . Hud lim bruges ofte til nedskæringer eller sår , der er op til to inches lang og har lige kanter , der kan trækkes sammen , ifølge NHS valg .

SurgiSeal


SurgiSeal , en hudklæber udviklet af Adhezion Biomedical, giver en fleksibel , vandtæt , antimikrobielle beskyttende dække , og ligesom andre lignende produkter eliminerer behovet for sting i nogle sår . Ifølge både fabrikanterne tilbyder produktet optimale permeabilitet , stigende ilt fremsendelse til helende sår . Selskabet hævder også , at SurgiSeal beskytter patienterne ved at forebygge bakterier og vand i at nå det sår , som giver patienterne bad umiddelbart efter operationen.

LiquiBand


LiquiBand er produceret af Advanced Medical Solutions Group i England . Produktet kommer i forskellige versioner , herunder LiquiBand Flow Control , som har fordel af en sikkerheds applikator , LiquiBand Optima , ideel til brug på yngre patienter på grund af sin " no- brod " formel og meget hurtig tørretid på op til 10 sekunder ; og LiquiBand Kirurgiske, designet til kirurgiske sår .

Histoacryl


Histoacryl er den ældste af alle hud lim, der er udviklet i slutningen af 1960'erne af B. Braun Laboratories . Ligesom andre hud lim , må Histoacryl ikke anvendes sår i områder med stor spænding i huden , såsom albuer , knæ eller knoer , eller til overfladen af øjet , rapporterer selskabets hjemmeside .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------