Position: hotel888 > kræft >

excision tatovering fjernelse

   Excision er en metode til kirurgisk tatovering fjernelse bedst egnet til små tatoveringer , men kan også bruges til større tatoveringer , hvis det sker i trin . Excision tatovering fjernelse vil efterlade et ar

Hvem kan udføre Excision Tattoo


Excision tatovering fjernelse skal udføres af en autoriseret kirurg fordi proceduren helt indebærer fjernelse af tatoverede huden og derefter syning op område . At have en kirurg udfører bortskæring minimerer risikoen for infektion eller andre komplikationer .

Excision Procedure


Efter indsprøjtning en lokalbedøvelse til følelsesløs området , kirurgen fjerner dermis og epidermis af tatoverede området . Efter fjernelse af mindre tatoveringer , er kanterne af den omkringliggende hud trækkes sammen og sutureres . Efter fjernelse af større tatoveringer , er hudtransplantation bruges til at erstatte det fjernede areal . Blødning er minimal og kontrolleret med ætsninger .

Overvejelser


Excision tatovering fjernelse er en fast procedure , som ikke kan vendes . Sørg for at du vil have tatovering fjernet , før de undergik en excision . Indsprøjtning af den anæstesi kan være smertefuld , afhængigt af placering og nogle ømhed vil blive resultatet af excision procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------