Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan reparere en fritliggende nethinden

  Nethinden er den del af øjet , der sender visuelle billeder langs synsnerven til hjernen . Når den lysfølsomme væv af nethinden løsner fra bagvæggen af øjeæblet , visionen bliver slørede . En fritliggende nethinden er et meget alvorligt problem og kan forårsage en person til at gå blind , hvis det er venstre ubehandlet . En retinarift sker normalt inden udstationering . Fritliggende nethinden reparationer kan udføres af en øjenkirurg
1 .
Få en pneumatisk retinoproxy udført på din nethindeløsning . Denne type nethindeløsning kirurgi kan udføres som en ambulant procedure ved hjælp af en lokalbedøvelse . Området omkring udstationering er frosset , hvilket gør det lettere for kirurgen at blødgøre øjet og tage en lille mængde væske . Kirurgen så indskyder en boble af gas ind i hullet . Gassen boble udvider i løbet af et par dage og vil hjælpe med at flytte nethinden på plads på øjet væggen .
2 .
Få din øjenlæge udføre en scleral foldning procedure for at reparere din udstationerede nethinden . Denne operation procedure kan ske enten som en stationær eller som en ambulant procedure , afhængigt af alvorligheden af nethindeløsning . Scleral krumning indebærer at have et lille stykke gummi eller silikone svamp fastgjort til det hvide i øjet , eller sclera . Stoffet gør en fordybning i øjet væggen og holder væske ud af området , så nethinden kan benyttes igen . Silikone eller gummi er tilbage i øjet på en permanent basis .

3 .
Har en virectomy udføres for at fastsætte en nethinden , som er blevet løsrevet . En virectomy indebærer at fjerne væsken mellem øjet linse og nethinden . Væsken , eller corpus vitreum , fjernes, hvis det er overskyet og blander med visningen af nethindeløsning .

gode råd og advarsler


 • at forhindre nethindeløsning enheder fra forekommende , reparere eventuelle nethinden tårer , som du kan have med enten en fotokoagulation eller cryopexy procedure . Fotokoagulation bruger en laserstråle gennem en særlig form for kontakt linse kendt som en oftalmoskop , mens cryopexy indebærer indefrysning det område af tåre . Begge procedurer forårsager arvæv at danne omkring nethinden , som gør det muligt at vedhæfte sig til bagsiden af øjet væggen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------