Position: sygdoms > kræft >

American Hospital Association , der rumventilation krav

  

Du skal bruge:
Gummihandsker
. Tænger .
Nye kirurgiske kniv .
Medicinsk affald container .

The American Hospital Association ( AHA ) anbefaler visse retningslinjer i forbindelse med drift rumventilation . Operationsstuer skal holde luft cirkulerer til alle tider og alle enheder skal forblive steril . Ventilation krav er vedtaget , så luften ikke bliver stillestående og alle betjeningsapparaterne fortsat bakterier gratis . AHA har også standarder i forbindelse med ventilation af operationsstuen desinfektionsmidler.

Laminar Flow


Laminar flow systemer er " ultrarene "-systemer til at recirkulere luften i en operationsstue mellem 20 og 300 gange i timen . Ifølge National Institute of Health , er laminar systemer lang testet , dokumenteret , der er nødvendige for at minimere støv . Brugen af laminare systemer i moderne ortopædisk operationsstuer fastholder positivt pres for at minimere infektiøse mikroorganismer i luften. Under laminar systemer, der benytter konstant flow medvirke til at forebygge operative og postoperative sårinfektioner .

Åndedrætsværn og Masker


Anvendelsen af åndedrætsværn og masker anbefales også i forbindelse med ventilationsanlæg . Kræver brug af åndedrætsværn giver ekstra beskyttelse for patienter fra udstødningssystemet kemikalier og ifølge AHA , i nødsituationer ( dvs. udsættelse for tuberkulose ) åndedrætsværn bør også være båret af sundhedspersonale. Masker skal også bæres af alle læger , sygeplejersker og hjælpemidler på operationsstuen plads til at forhindre bakterier fra munden af medicinske fagfolk fra korruption sterilt udstyr . Disse krav er af særlig betydning i fælles protese operation, hvor udsat og væsentlige postoperative infektioner kan resultere i store omkostninger for både patienter og medicinsk behandlerne .

Desinfektionsmiddel Udstødningssystemer


Som en del af ventilationssystemet krav til operationsstuerne , AHA anbefaler brug af desinfektionsmidler og desinfektionsmiddel udstødningssystemer. Med desinfektionsmidler, hjælper med at holde luft desinficeret og fri for opbygningen af mikroorganismen kolonier-men bruger dem forkert, kan påvirke patientens centrale nervesystem . Udstødningssystemer er designet til at pumpe og cirkulere desinficerende kemikalier ud af rummet og kræver 6 til 12 luftstrømmen i timen . Udstødningssystemer er især vigtigt at fastholde undertrykket i operationsstuer ( dvs. tilbagetrækning luft fra rummet ) og støtte i den samlede strøm af luft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------