Position: sygdoms > kræft >

Konsekvenserne af overfyldte lap striber

   Lap-band kirurgi er forbundet med et unikt sæt af risici . Dette er en form for større operation , der er udført for vægttab i sygeligt overvægtige mennesker . Kvalifikation til hofteseler banding er streng : Body-mass index skal være mindst 35 når andre risikofaktorer er til stede eller i det mindste 40 i mangel af yderligere sundhedstrusler risikofaktorer , ifølge Lap bandet maker Allergan . Når skødet bandet er placeret i kroppen , er det oppustede med en saltopløsning formel der reducerer mave kapacitet , og derfor medfører vægttab . Selvom det ikke almindeligt, kan lap bands være overfyldt med saltvand , hvilket komplikationer for patienten .

Prolaps


Lap-band skred , også kaldet prolaps , kan forekomme som et resultat af lap-band overfyldning . Skødet band kan glide ud af sin oprindelige position , indtil det er årsag til en obstruktion i nedre mave . I svære tilfælde kan hele maven blokeres og alvorlig skade på indre maven kan forekomme . Til at løse en diskusprolaps skød banding , er det typisk nødvendigt at dræne saltvand fra skødet bandet og lade maven til at vende tilbage til normal . Kirurgisk indgreb kan være nødvendige i alvorlige tilfælde .

gastroøsofageal reflukssygdom


gastroøsofageal refluks , også kendt som syre refluks er en bivirkning , som forekom hos omkring 34 procent af skødet band patienter i et amerikansk et klinisk studie , rapporter producenten , Allergan . Når bandet er alt for fuld, kan maden ikke passere ind i maven normalt , hvilket får mad til at stige igen op i spiserøret eller i munden . Dette typisk manifesterer sig som en brændende følelse i brystbenet område og kan løses med brug af antacida eller receptpligtig medicin . I nogle tilfælde kan nogle saltvand drænes fra bandet for at løse problemet .

Opkastning


Opkastning er en almindelig bivirkning af skødet banding , med 51 procent af patienterne oplever dette problem i Allergan undersøgelsen . En overfyldt skødet band kan resultere i en højere risiko for opkastning . Når maven er en forhindring , som f. eks en overfyldt skødet band , vil maden være i stand til at rejse gennem maven normalt og kan afvises af maven på grund af de alt for stramme skødet band . Dette medfører sure opstød samt opkastning . At løse problemer med opkastning , læge og patient kan i fællesskab beslutte at reducere mængden af saltvand i bandet at gøre det lettere fordøjelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------