Position: sygdoms > kræft >

LiPo effekter

   Som med enhver operation , er det vigtigt at kende de potentielle bivirkninger , der kan opstå . Hvis du overvejer fedtsugning , vil du højst sandsynligt ikke opleve nogen bivirkninger , men der er flere du bør vide om før din operation . Kendskab til disse virkninger i god tid kan hjælpe støtte din beslutning om at gå igennem med driften eller ej.

Misfarvning


I gennemsnit 4 procent af fedtsugning patienter oplever en brun misfarvning på huden , der er blevet arbejdet på . Misfarvning opstår på grund af hemosiderin , som er en jern -materiale i celler, der er produceret når din røde blodlegemer nedbrydes . Denne bivirkning er mest udbredt med inderlåret fedtsugning .

Asymmetri


Tre procent af fedtsugning patienter oplever asymmetri eller ujævnheder i løbet af de områder , der er blevet arbejdet på . For de fleste mennesker , er dette ikke kræver yderligere operation , men der er nogle tilfælde, hvor yderligere operation er nødvendig .

nerveskader


Seks procent af fedtsugning patienter oplever nerveskader . Nerveskader kan opstå under fedtsugning på grund af de ydre nervecellerne bliver plyndret under operationen. Hvis dette sker , skal den resulterende følelse er den, prikken og stikken og undertiden smertende smerter . De fleste nerveskader genvinder helt på egen hånd over tid .

klumper og Texture ændringer

Fire procent af fedtsugning patienterne også opleve små klumper og tekstur ændringer i deres hud på grund af fedt fibrose og nekrose . Disse klumper er små stykker af fedt , der sidder lige under huden og kan forårsage smerte og ubehag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------