Position: sygdoms > kræft >

UHC & hcpcs koder for åreknuder procedurer

   Den Healthcare fælles procedure varenomenklatursystem , eller HCPCS , er et sæt af procedure -koder for sundhedspersonale . HCPCS koder omfatte og er baseret på den nuværende proceduremæssige Terminologi eller CPT , der er nedsat ved American Medical Association . Siden 1978 har HCPCS blevet brugt til at beskrive særlige medicinske procedurer og bruges af private sygeforsikringsselskaber samt Medicare og Medicaid ved fastlæggelsen af berettigelse og behandling af erstatningskrav . I 1996 Health Insurance Mobilitet og Accountability Act fra 1996 mandat brugen af HCPCS koder til sundhedspleje transaktioner . Udtrykket " UHC koder "henviser til brugen af disse HCPCS koder af United Healthcare , en stor sygeforsikring i USA .

Kirurgisk Excision


Kirurgisk excision bruges til at eliminere store og bugnende åreknuder . Andre vilkår for kirurgisk excision omfatter tvister og stripning eller nyere udtrykket " stikke phlebectomy . " Tiny hud indsnit er lavet og åreknuder er greb og trak ud med små kroge eller klemmer . Den HCPCS eller UHC kode for kirurgisk excision er 37. 718 på kort saphenavene og 37722 for den lange saphenavene .

Endovenous laserablation


Endovenous laser ablation anvendes til behandling af store åreknuder i benene . Det er en relativt noninvasiv procedure , hvor en laser fiber er indsat direkte i åreknuder . Laseren derefter opvarmer venen 's foret , får det til at skrumpe , kollaps og i sidste ende forsvinde . Den HCPCS eller UHC koder for endovenous laser ablation er 36. 478 for første behandlede venen og 36479 for den anden og efterfølgende vener .

Radiofrekvensablation


Radiofrekvensablation fungerer efter samme princip som laser ablation af åreknuder . Radiofrekvens bølger anvendes til at forårsage opvarmning og sammenbruddet i åreknuder foring . I radiofrekvens ablation procedure , er en lille kateter indsættes i et snit af knæet og forlænges i op til lysken før anvendelsen af radiofrekvens bølger . Den HCPCS eller UHC koder for radiofreqency ablation er 36. 475 for første venen og 36476 for anden og efterfølgende vener .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------