Position: sygdoms > kræft >

alternativer til et brystløft

   Da kvinder alder og tyngdekraft tager sit vejafgift , bryster tendens til at synke og hænge . Dette kan ske hurtigere for kvinder, der har fået børn , oplevede en dramatisk vægtændringer , eller som har naturligt større bryster . Mens en populær løsning på dette problem er brystløft , kan proceduren være smertefuldt og dyrt . Der er andre , ikke-invasiv alternativer til brystløft at prøve før valget af kirurgi .

Motion


Visse øvelser kan give dig et synligt løft i brystet området ved at styrke brystmuskulaturen , som er de muskler , der holder brysterne på plads . Hver øvelse bør ske i to eller tre sæt af 10 reps . Du bør se resultater på så lidt som seks til otte uger. Det centrale er at holde op med dit øvelser , fordi så snart du stoppe med at gøre dem , er resultaterne sandsynligvis svinde .Et af disse motion er en modificeret push- up , hvilket svarer til en standard push- up , men med knæ og ankler på gulvet , ankler krydset. Bøje på albuerne og lavere selv , indtil din overarmene er parallelle med gulvet , pause i et sekund , og derefter løfte dig op igen.Din brystmuskel kan også udøves ved at arbejde med lys vægte . Lig på ryggen med armene til denne side , har en vægt i hver hånd . Langsomt løfter armene op , mens du holder din mave muskler stramme , løfte indtil dine arme er direkte over dine skuldre , derefter langsomt bringe dem ned på gulvet .

den rigtige bh


En god indretning , støttende BH kan gøre en verden til forskel , når det kommer til udseendet af dine bryster . Spørg en associeret i en lingeri butik til at måle dig for en bh , for at sikre , at du er iført den korrekte størrelse . Kig efter en bh , der skubber dine bryster op , samt mod midten af brystet , for at skabe en illusion af munter bryster og skabe kavalergang . BH'er med underwires hjælp løfte sagging bryster .

Brystløft Tape


Brystløft tape kan bæres uden påvisning under næsten alle tøj , og kan bruges som en alternativ til ikke blot at brystløft , men at bh'er samt , hvis du vælger . Breast bånd er klart, vandtæt og smertefri , og er fastgjort til toppen af brystet , trækker det op til en mere attraktiv position og tilbyde støtte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------