Position: hotel888 > kræft >

gøre læger ordinere brystforstørrende creme eller piller ?

   Receptpligtig medicin gennemgå anstrengende studere for at få godkendelse fra Food and Drug Administration . Hidtil har ingen bryst-ekstraudstyr piller eller cremer bestået mønstre . Uden FDA-godkendelse , er lægerne ikke sandsynligt, at ordinere dem

Tvivlsom erstatningskrav


I en hurtig søgning på internettet , er det nemt at finde virksomheder, der påstår deres produkter er lavet i en " FDA-godkendt laboratorium ", der isn ' t det samme som at sælge en FDA-godkendt lægemiddel . Shoppere bør være skeptisk . FDA har slået ned på virksomheder, der overdriver deres påstande .

FDA Regler


I en 2005 advarsel til en Florida selskab , sagde FDA selskabet ikke kunne kræve sin " brystforstørrende gel var designet til at hjælpe stramme , elevator og fast bryst udseende . " FDA regler tillader virksomhederne at nævne visse fordele af kosttilskud , men hvis en virksomhed siger sit produkt forhindrer eller behandler en særlig betingelse , så er det underlagt strengere regulering .

Nuværende forbrugernes valg


Som september 2010, FDA hjemmeside viser kun kirurgiske implantater som godkendt brystforstørrende . Sari Harrar skrev en 2009 O Magazine artiklen , at staterne læger i Europa og andre steder studerer effektiviteten af intravenøs fedt i brysterne. Indtil denne eller andre metoder at få føderal godkendelse , kvinder, der ønsker bryst ekstraudstyr kan vælge implantat kirurgi eller tage deres chancer på over -the-counter -produkter . En bedre mulighed , som TheBreastSite. com antyder, er for kvinder at være tilfreds med bryster , de har .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------