Position: sygdoms > kræft >

hvad er formålet med et incitament spirometer ?

   En af de største farer for at skrive kirurgiske patienter lungebetændelse . To af de vigtigste ting en patient kan gøre , med sygeplejersken opfordre dem , er at gå og bruge det incitament spirometeret

lungefunktion


For at forstå , hvordan incitamentet spirometeret virker lidt anatomi er nødvendig. Alveolerne i lungerne accepterer den inhalerede luft . Den overfører ilt i blodbanen og trækker i spildgas at blive udåndet . Normal dagligdags bevægelser holde lungerne felterne åben, selv de lavere områder.

Post Kirurgi


Kroppen forsøger at skille sig af den ekstra væske introduceret til det under en operation på to måder . En måde er gennem sved , den anden er gennem udånding . Under udåndingen , er fugt en del af udblæsningsluft .

Incentive spirometer


Enheden bruger en ping pong bold , eller plastic stempel , som en indikator . Med vedlagte mundstykket , inhalerer patienten dybt og bolden bevæger sig opad . Indikator mærker på enheden ikke kun give patienten et mål , men fortæller også dem, hvor meget luft, de trækker i. Denne øvelse fylder lungerne , herunder lavere lunge felter . Jo mere luft suges ind i alveolerne betyder mindre væskeophobning og stærkt reduceret risiko for lungebetændelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------