Position: sygdoms > kræft >

hvordan man bliver et æg donor i new york

   Vælger at blive et æg donor har sine belønninger , men processen kan være vanskelig og kræver nøje overvejelse , selv om du ønsker at forblive anonym . Heldigvis siden 1998 , har staten New York offentliggjorde en guide til ægdonation . Kvinder i New York , der overvejer at donere deres æg kan se at denne vejledning for at få oplysninger og svar på deres spørgsmål , så de ved hvad de går ind i og kan stifte bekendtskab med donorprocessen
1 .
ansøge gennem en New York ægdonation agentur efter eget valg . Sørg for, at du er berettiget i henhold til deres behov . Forskellige programmer fastsætte deres egne betingelser for støtteberettigelse . Generelt skal du være mindst 21 år gammel , men ikke ældre end 35 år gammel til at blive et æg donor .

Ægdonation agenturer i New York omfatte reproduktiv medicin Associates i New York ægdonation Program , en fertilitet center med kontorer i Manhattan , White Plains og Long Island . Det nordøstlige Assisted Fertilitet Group har også en Manhattan placering , og New York kapitel i Donor Kilden til New England er licenseret og godkendt af New York Health Department . Disse og mange andre programmer er tilgængelige for potentielle æg donorer Statewide
2
Begynd udvælgelsesprocessen , hvis din ansøgning er godkendt af en New York agentur . det indebærer en række fysiske og psykiske test . De fysiske undersøgelser kan omfatte en underlivsbetændelse eksamen , blodprøver og en ultralyd til at undersøge sundheden for din reproduktive organer. Du skal oplyse en detaljeret medicinsk og psykologisk historie for dig og din blodsbeslægtede , og besvare spørgsmål om din brug af cigaretter , alkohol og andre rusmidler .

Den psykologiske screening vil bestemme din villighed til at blive et æg donor og din komfort med donorprocessen . Det vil også sikre, at du opfylder kravene til ægdonation og ikke lider af en alvorlig psykisk lidelse .

Ifølge New York state guide på ægdonation , hvis du passerer disse screeninger vil du blive accepteret som et æg donor .

3 .
Begynd donationen procedure , når du er valgt som en donor gennem en New York- donation agentur . Endelige accept ligger hos parret , der søger en donor . Du vil ikke donere dine æg , indtil du specifikt valgt . Den nøjagtige donorprocessen vil variere afhængigt af agenturet . Først , vil du tage en serie af fertilitetsmedicin at stimulere dine æggestokke til at producere mange æg på én gang .
4 .
Send til mindre kirurgiske indgreb for at få æggene fjernet fra livmoderen . Når du er kommet fra den procedure , din rolle i donation er fuldført .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------