Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan bære vægten efter hoftebrud

  En hoftebrud kan være en invaliderende skade . Den menneskelige hofte er en kugleled , med lederen af lårben hvile i en lomme i bækken . Som du bevæger dig, hofteleddene pivot og drejbar, absorbere en stor del af din kropsvægt . Gendannelse fra en hofte fraktur kan være en omfattende proces , og bærer vægten på en helbredelse hip bør ske langsomt for at forhindre en ny skade

Du skal bruge: .
Krykker
Cane .


1 .

Besøg din læge til en opfølgning inden du forsøger at bære nogen vægt på din hofte . Din læge vil vurdere din hofte , og sørg for bruddet heler godt nok til at give dig at gå på den . Lægen kan besvare eventuelle spørgsmål du har om dit rehabilitering og anbefale øvelser til at fremskynde helbredelse .
2 .
Begynd din genoptræning ved at styrke din hofte og lår musklerne i swimmingpoolen . Hoftebrud ofte resultere i muskelsvind på grund af inaktivitet , og svømning hjælper genopbygge de muskler , uden at lægge for meget stress på helbredelse knogler . Tredive minutter af svømning tre eller fire gange om ugen i to uger vil bygge rygmuskel , at spildte væk efter bruddet .
3 .
forsørge dig selv på krykker , når du først begynder at gå . Placer de fleste af din vægt på din gode ben , så den skadede ben at røre jorden , men undgå at træde helt ned på det . Som du bliver mere fortrolig med det krykker , lægge mere vægt på såret side , indtil du lægger lige meget vægt på begge ben . Det kan tage et par uger , indtil du er i stand til at bære din fulde vægt på benskade .

4 .
Handel den krykker i for en sukkerrør , når du er i stand til at gå på både ben uden for meget smerte . Hold sukkerrør i hånden på samme side som din benskade , så du kan læne dig op ad stokken for ekstra støtte , som bruddet heler . Stokken skal være omtrent samme længde som dine ben til at sørge for tilstrækkelig støtte .
5 .
Brug sukkerrør , indtil du er i stand til at placere fuld vægt på benskade uden smerter eller svaghed . Start med at forlade sukkerrør i det ene værelse , som du går rundt i huset , øge varigheden indtil du kan gøre det gennem en hel dag uden. Hvis du bliver træt eller erfaring høje niveauer af smerte , gå tilbage til at bruge sukkerrør , indtil du er fortrolig går ikke understøttes .

gode råd og advarsler • Skub aldrig selv for langt uden støtte . Du kan opleve smerte, som du lærer at gå efter en fraktur , men svære smerter indikerer, at du understreger bruddet for meget .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------