Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan donere din krop dele

   At blive en organdonor , selv om den ikke et nemt valg , er en nem proces . Der er ingen omkostninger og alt hvad du skal gøre er at sikre du er registreret med den rette instanser . Alt du behøver er at angive din hensigt at donere . Egnethed dine organer vil blive fastsat på tidspunktet for donationen . Når du har registreret , alt hvad du skal gøre er at holde din licens eller organdonorkort på dig hele tiden

Du skal bruge: .
organdonorkort
. Kørekort ( valgfrit ) .


1 .

Tilmeld dig i organdonorer registreringsdatabasen i din tilstand . Processen varierer fra stat til stat . For fuld information om hvordan du tilmelder i dit hjemland , kan du finde en liste over alle statslige organdonor og væv registre online på OrganDonor. gov .
2 .
Få et kørekort , der hedder det, at du er en organdonor . Denne måde, hvis du er død i en ulykke , vil den behandlende ambulancefolk vide, at du allerede har indvilget i at donere din krop dele efter behov . Du behøver ikke at få en ny licens , hvis din gamle endnu ikke er udløbet ( selvom du kan udøve denne mulighed, hvis du vælger . Kontakt din lokale afdeling for Motorkøretøjer for mere information ) .
3 .
Opret et donorkort og holde den på dig hele tiden . Ved at have denne bil i din besiddelse , vil folk vide, at du er en donor , selvom du ikke har kørekort , eller hvis du ikke har din licens i din besiddelse , hvis du dør pludseligt . Du kan downloade en side på otte donorkort på den nationale organdonorer hjemmeside .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------