Position: sygdoms > kræft >

laser ablation teknik

   Laser ablation anvendes til behandling af åreknuder og til at skære materialer såsom diamanter . Ablation betyder simpelthen at fjerne lag af materiale fra et stof ved hjælp af en laser kniv . I medicinske tilfælde betyder laser ablation irriterende foring af usunde vene , indtil det falder sammen , og i tilfælde af skæring materialer , betyder det skæres ud minimal lag af materialer som træ , glas eller metaller at skabe en form eller design.

Skæring Diamonds


Laseren varmer op til en temperatur , der smelter rock , glas og metal . Det yderste lag af materialet er afstødning slukket , efterlod den sekundære lag . Nonporous materiale såsom diamant er ablated ved at påføre overfladen af diamanten i grafit . Det porøse grafit absorberer varmen og smelter , omdanne det øverste lag af diamant i grafit . Denne proces fortsætter , indtil diamanten er en passende størrelse . Så grafit er skrabes af indtil kun diamanten tilbage.

Skæring Andre stoffer


Andre stoffer er ikke helt så hårdt som diamant og efterfølgende er mere porøse og lettere absorbere laser varmen . De stoffer, der simpelthen skære væk under varme og kan formes som operatør ønsker . Laserstrålen kan være fokuseret for at gøre en meget delikat nedskæring i porøse materialer som sten , glas , træ og metal .

Behandling Veins


Det lille kirurgiske laseren er sat ind i venen gennem et lille hul i huden og opvarmes til det punkt , hvor det forårsager irritation af den indvendige foring af venen . Denne behandling forårsager vene til at blive forværret til det punkt , hvor det kollapser helt . Efter dette , kan ikke længere blod bevæger sig gennem venen og det vil krympe ude af syne under huden , der forårsager åreknuder at forsvinde permanent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------