Position: sygdoms > kræft >

om kirurger med speciale i skeden genopbygning

   Vaginal rekonstruktionskirurgi er kendt som vaginoplasty . Denne procedure udføres for kvinder, hvis vaginale muskler er svage på grund af flere børnefødsler eller andre forhold . Vaginal genopbygning strammer musklerne , der fører til forbedret seksuel respons og forebyggelse af stress urininkontinens

Procedure


Vaginoplasty er udført med en laser . Den procedure strammer vaginale muskler og omkringliggende væv ved at fjerne nogle af slimhinde , eller foring , i skeden . Det anses for en standard gynækologisk procedure .

Kirurger


Proceduren udføres enten af en gynækolog eller plastikkirurg . I nogle tilfælde kan en læge fra begge specialer arbejder sammen om at udføre operationen . Fordi gynækologer er de læger mest fortrolige med den kvindelige anatomi , er det vigtigt for den enkelte interesserede først rådføre sig med en velrenommeret gynækolog .

Yderligere oplysninger


Alle kirurg , som du vælger skal have ensartet og rutine , informere dig af risici og komplikationer , som han har behandlet , bør bord certificeret , burde have hospital privilegier for denne procedure , bør have speciale uddannelse i denne procedure og beskrives nærmere i hans forklaringer af nyttiggørelse og anæstesi . Ingen tvivl om , at du har skal gå ubesvarede eller ubesvaret utilfredsstillende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------