Position: sygdoms > kræft >

plastikkirurg fotografering standarder

   Fotografering er en vigtig del af en vellykket plastikkirurgi praksis . Før og efter billeder viser kirurgens arbejde og illustrere kvalifikationsniveau til nye patienter . Ingen stat har særlige medicinske bestemmelser for plastikkirurgi fotografering , men etiske normer for at beskytte patienten fortrolighed skal respekteres

Funktion


Plastikkirurger regne med før og efter billeder til at hjælpe patienter se mulige udfald for deres ydelser . Fotografering er også brugt som et pædagogisk redskab for procedurer . Medicinsk præsentationer kræver også plastikkirurger til at bruge fotografering. Disse fotografier er blevet en del af patientens journal . Brug af denne fotografering til undervisning eller markedsføring kræver patient samtykke .

Ekspert Insight


Fotografer , der specialiserer sig i denne type fotografi har udviklet belysning teknikker til still-og video fotografering . Ved hjælp af en professionel lægelig fotograf lader plastik kirurg har tillid til at få god før og efter fotos og hjælper med computer imaging hjælpe patienterne til at forestille sig deres resultater .

Potentielle


Fotografi på operationsstuen og på kontoret er et voksende område . Gør en beslutning om at indarbejde fotografering i din praksis giver dig mulighed for at vise patienterne din ekspertise . Før og efter billeder er det vigtigste markedsføring værktøj, du har .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------