Position: sygdoms > kræft >

satterlee knogle så historien

   Filmskabere har udødeliggjort , at skolen af rædsel , den amerikanske borgerkrig amputation uden bedøvelse . Knogle save eller amputation save , var en del af enhver borgerkrig kirurgiske kit . Dr. Richard S. Satterlee var Chief Medical Leverandør til hæren og til opgave at standardisere hær medicinske område kits . Den Satterlee ben så blev opkaldt efter ham

Historie


Den tidligste kendte ben så, var en 4. århundrede A. D. cylindrisk bronze bue så fremstillet af romerne , ifølge J. Kirkup i sin bog " The Evolution af save for ossøse Kirurgi " . I det 16. århundrede , krævede skudsår udvikling af valgfag amputation til forebyggelse af koldbrand , og stål ben sav blev taget i brug . I 1617 , så Woodalls amputation var en heftig 4 pounds . Tilgængeligheden af kvaliteten stål fremstillet i en smeltedigel ført til mindre og lettere save . Før til 1850 de fleste amerikanske kirurger importeret deres værktøjer fra England og Frankrig . Den franske især var kendt for skønheden i deres kirurgiske instrumenter .

Dr. Richard Satterlee


Født i Fairfield , New York den 6. december 1799, var Dr. Richard S. Satterlee ikke fremmed for slagmarken kirurgi . Han tjente som en kirurg i Seminole krig samt borgerkrigen . Dr. Satterlee var Chief Medical Leverandør til den amerikanske hær og modtog udnævnelsen af brigadegeneral i 1864 . Som en kirurg , var Dr. Satterlee kvalificeret til direkte fremstilling af specialiserede instrumenter og hylstre instrument sæt til militæret.

USA Fremstilling


Den tidligere importerede franske og engelske ben sav ikke var i brug af hæren under borgerkrigen . Dr. Satterlee placeret kontrakter med instrumentmagere , fortrinsvis i Philadelphia og New York , til fremstilling af disse kirurgisk sager . En af disse fabrikanter var George Tiemann Company , der bidrog til at forfine den standard regimentets tilfælde i marken , der leveres til hæren kirurger . I løbet af borgerkrigen , rekvireret Dr. Satterlee 4. 900 amputere og almindelige drift instrument sager . Disse sager omfattede stål bladet Satterlee kapital så også kendt som Satterlee ben så, Satterlee amputation saven og Satterlee aseptiske saven.

Den Satterlee Saw

Civil War kirurgisk instrument ekspert Michael Echols bemærkninger om, at der ikke er nogen klar dokumenteret grunden til, da den amerikanske borgerkrig gik, størrelse og tyngde af knoglen så håndtag og klinger vokset dramatisk under Dr. Satterlee 's retning. Echols formoder at denne ændring var på grund af størrelsen af de mænd i hæren , som angivet kirurgiske stille krav og erklærede, at det er nødvendigt for tunge brugervenlige værktøjer . Bone save blev " mandig "og større , og det gjorde amputation knive og håndtag . Echols bemærker også, at under borgerkrigen , var amerikanske kirurger , der udfører mere inden operationen end nogen anden var i verden , og der var et behov for robust , langvarig kirurgiske værktøjer . Den Satterlee ben så selv havde en velbygget vinklede " D "-formet håndtag , perfekt til tunge brug .

Moderne anvendelse

Populariteten af Satterlee så ikke falde efter borgerkrigen . I virkeligheden var det refereres så sent som i 1967 bogen " pleje af patienterne i Surgery herunder teknikker " af Edythe Louise . I moderne operationsstuer laser , har ultralyd , high-speed vandstråle og strøm svingende save for det meste fortrængt Satterlee saven . Medicinsk personale i fjerntliggende eller katastroferamte områder kan stadig bruge Satterlee så i nødstilfælde kirurgisk kits .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------