Position: sygdoms > kræft >

trichloreddikesyre tatovering fjernelse

   Mens tatoveringer betragtes som permanente , der er måder at falme eller fjerne dem. Trichloreddikesyre har været anvendt til tatovering fjernelse i mere end 30 år . Men det er ikke egnet til fjernelse af alle tatoveringer

Sådan fungerer det


trichloreddikesyre årsager celle omsætningen, som får huden til at skalle . Dannelsen af nye hudceller over ubetydelige fejl kan bidrage til at camouflere eller slette dem . Dermatologer og plastikkirurger bruge trichloreddikesyre til at fjerne fine rynker og akne ar samt til at falme tatoveringer .

Brug med andre behandlinger


trichloreddikesyre er effektiv i aftagende mange tatoveringer , men kan ikke fjerne dem helt . Som en følge heraf er det ofte bruges i forbindelse med laser tatovering fjernelse . Fading tatovering første kan resultere i færre laserbehandlinger og lavere samlede omkostninger .

Tidsramme


Inden for to til tre uger af ansøgningen , begynder huden at skalle . Denne peeling varer endnu to til tre uger . Farvestrålende tatoveringer bør begynde at falme efter det andet eller tredje ansøgning , selv om det kan tage flere ansøgninger for at opnå maksimale resultater.

Side Effects

Ifølge TattooHealth , 10 til 20 procent af mennesker, der bruger trichloreddikesyre erfaring blærer , Smerte eller misfarvning af huden . Derudover kan trichloreddikesyre forårsage hypopigmentering (tab af hudens farve) hos personer med mørk hud .

Advarsler

trichloreddikesyre anbefales ikke til brug omkring øjnene , næse , læber eller ører . Det er heller ikke anbefalet til brug oftere end hver 4-6 uger, da hyppigere anvendelse øger risikoen for alvorlige hud peeling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------